Відключили воду й світло: Лілія Ребрик показала “наслідки” відсутності цивілізації на своїй голові (ФОТО)

Як живуть з відключенням світла українські зірки та які зачіски вимушені роботи через відсутність води у домі: реалії, з якими стикається кожна родина зараз.

Відключення світла зараз стосується всіх українців, страждають всі та всі мають збирати запаси енергії та підлаштовуватись під графіки відключення. Хоча і в кожному місті різні графіки, але все одно кожен громадянин України потрапляє на ці відключення: зранку перед роботою, у перерві, після тривалого робочого дня, у вихідний день.

Українські зірки не виключення та їх дома стоять у графіках як “ВІП”, тому зірки, як і всі люди, потрапляють у відключення у невдалі моменти, коли маєш інші плани, але світло вирішує їх змінити.

У своїх блогах зірки розповідають як вони прилаштовуються до нового способу життя, які лайфхаки мають та як проводять цей час.

Наталя Могилевська розповідала, що вони разом зі своєю сім’єю проводять час на прогулянках із домашнім улюбленцем – собакою Айка.

У Тимура Мирошниченка велика родина з чотирьох діточок також проводить весь час на вулиці, на прогулянках, поки триває відключення.

Лілія Ребрик разом зі своєю родиною, з якою живуть під Києвом у приватному будинку, також мають щасливі ранки вихідного дня без світла, та з гумором розповідають у своєму блозі як із цим справляються.

Лілія Ребрик показала як живе без світла та води
Лілія Ребрик показала як живе без світла та води

У своїх сторіс Лілія показує, як вимушена підігрівати сотейник, коли діти сплять і ще не можна вмикати генератор, аби їх не розбудити. На фото маленька каструлька, яка стоїть зверху, під нею конструкція з газом, яка нагріває її.

Проте, весь приватний будинок неможливо забезпечити лише генератором, тож українська телеведуча показує яку зачіску вона зробила через відсутність води в домі.

“Вирішила походити з маскою на волоссі, поки не дадуть воду”.

Але на обличчі багатодітної матусі все одно щаслива посмішка – поруч із нею рідні та люблячі діти, які завжди підіймуть настрій, про що вона розповідає у наступних сторіс та показує маленьку донечку, яка народилась весною.

Лілія Ребрик показала як живе без світла та води
Лілія Ребрик показала як живе без світла та води

Потім Лілія зустрічає бабусю та дідуся малечі й також ділиться із цим у своєму блозі. Тож, поки немає світла всередині дома, він завжди є всередині нас та наших близьких. Тому, це прекрасна нагода приділити час коханим.

Популярне

Схожі статті

Хюррем була не тою, за кого себе видавала, а цих 8 героїв не існувало: що приховали у “Величному столітті”

Хюррем Султан у серіалі "Величне століття" була не тою, ким уявляли, а деякі персонажі взагалі не існували в історії та були вигадані для яскравості серіалу.

“Футболісти обирають для себе найкращих”: своїх красунь-дружин показали Гусєв, Шовковський, Яремчук, Пятов

Українські футболісти, хоч і не завжди втілюють мрії вболівальників у життя, радують вибором своїх дружин. Усі дівчата, немов на підбір, такі красуні, що неможливо відвести погляд.

“Я повернувся замість Винника”: Дан Балан планує захопити увагу вовчиць, допоки Олег за кордоном

Дан Балан та Олег Винник 24 лютого 2022 року перебували в Україні. Обоє виїхали й практично не спілкувалися з шанувальниками. Молдовський співак уже повернувся й тепер претендує на фанаток-вовчиць.