Ось і відповідь, чому вона стала Холостячкою: як Ксенія Мішина виглядає без макіяжу та фотошопу (ФОТО)

Родина Мішиної продовжує свою подорож та вражають не лише красивими фото, а й реальними – без макіяжу та фотошопу: як проводять час разом мати з сином.

Акторка Ксенія Мішина продовжує мандрувати Америкою разом зі своїм сином Платоном. Вони показують у своєму блозі як проводять разом час, які відомі місця та значущі пам’ятки відвідують у Нью-Йорку. Родина відвідала відомий Тайм Сквер, Централ парк, Бруклінський міст, місце пам’яті Веж-близнюків.

Кожного дня Ксенія ділиться зі своєю аудиторією цікавими історіями та дивовижними знахідками в Америці. Це стосується як цікавих магазинів, Які є лише у США, їжі, фудкортів, так й цікавих знахідок, як новий велосипед, який Платон знайшов поруч зі смітничком.

Днями тому Ксенія опублікувала нові вражаючи фото з даху хмарочоса, на якому відкривається шалений вид на місто, яке повність заповнено великими та красивими будівлями. Картина вражає, виглядає так, наче позаду акторки намальоване полотно – нереальні краєвиди. Чим й похизувалась Мішина у своєму блозі та підписала фото: “нарешті не фотошоп”.

Ксенія Мішина опублікувала фото без макіяжу та фотошопу
Ксенія Мішина опублікувала фото без макіяжу та фотошопу

Далі Ксенія у своєму жартівливому репертуарі показує, як вони відвідали головну пам’ятку США – Статую свободи, де акторка на фоні із “зеленою жінкою” стає у різні кумедні пози та підписує ці фото, що таких спогадів точна не було ні в кого, які встигли сфотографувати їй.

Далі сім’я продовжує свої канікули по Америці та вже ділиться, як вони сидять у літаку в очікуванні нових вражень. Наступне місто, куди летить акторка зі своїм сином – інше узбережжя Америки – сяючий Лос-Анджелес.

Ксенія вже поділилась зі своєю аудиторією, що вони вдало приземлились у наступному місті, де будуть перебувати та вже показала свої враження від узбережжя міста – океан із сонячною погодою та пекучим піском.

На відео Мішиної позаду неї нова дивовижна картина – височенні зелені пальми, ніжний пісок, величезний пляж й Тихий океан.

Ксенія Мішина опублікувала фото без макіяжу та фотошопу
Ксенія Мішина опублікувала фото без макіяжу та фотошопу

Також у своїх сторіс акторка показує нове спільне фото зі своїм маленьким сином Платоном, де мило називає його: “бібізяна”.

Популярне

Схожі статті

Хюррем була не тою, за кого себе видавала, а цих 8 героїв не існувало: що приховали у “Величному столітті”

Хюррем Султан у серіалі "Величне століття" була не тою, ким уявляли, а деякі персонажі взагалі не існували в історії та були вигадані для яскравості серіалу.

“Футболісти обирають для себе найкращих”: своїх красунь-дружин показали Гусєв, Шовковський, Яремчук, Пятов

Українські футболісти, хоч і не завжди втілюють мрії вболівальників у життя, радують вибором своїх дружин. Усі дівчата, немов на підбір, такі красуні, що неможливо відвести погляд.

“Я повернувся замість Винника”: Дан Балан планує захопити увагу вовчиць, допоки Олег за кордоном

Дан Балан та Олег Винник 24 лютого 2022 року перебували в Україні. Обоє виїхали й практично не спілкувалися з шанувальниками. Молдовський співак уже повернувся й тепер претендує на фанаток-вовчиць.