facebook

Ось і відповідь, чому вона стала Холостячкою: як Ксенія Мішина виглядає без макіяжу та фотошопу (ФОТО)

Родина Мішиної продовжує свою подорож та вражають не лише красивими фото, а й реальними – без макіяжу та фотошопу: як проводять час разом мати з сином.

Акторка Ксенія Мішина продовжує мандрувати Америкою разом зі своїм сином Платоном. Вони показують у своєму блозі як проводять разом час, які відомі місця та значущі пам’ятки відвідують у Нью-Йорку. Родина відвідала відомий Тайм Сквер, Централ парк, Бруклінський міст, місце пам’яті Веж-близнюків.

Кожного дня Ксенія ділиться зі своєю аудиторією цікавими історіями та дивовижними знахідками в Америці. Це стосується як цікавих магазинів, Які є лише у США, їжі, фудкортів, так й цікавих знахідок, як новий велосипед, який Платон знайшов поруч зі смітничком.

Днями тому Ксенія опублікувала нові вражаючи фото з даху хмарочоса, на якому відкривається шалений вид на місто, яке повність заповнено великими та красивими будівлями. Картина вражає, виглядає так, наче позаду акторки намальоване полотно – нереальні краєвиди. Чим й похизувалась Мішина у своєму блозі та підписала фото: “нарешті не фотошоп”.

Ксенія Мішина опублікувала фото без макіяжу та фотошопу
Ксенія Мішина опублікувала фото без макіяжу та фотошопу

Далі Ксенія у своєму жартівливому репертуарі показує, як вони відвідали головну пам’ятку США – Статую свободи, де акторка на фоні із “зеленою жінкою” стає у різні кумедні пози та підписує ці фото, що таких спогадів точна не було ні в кого, які встигли сфотографувати їй.

Далі сім’я продовжує свої канікули по Америці та вже ділиться, як вони сидять у літаку в очікуванні нових вражень. Наступне місто, куди летить акторка зі своїм сином – інше узбережжя Америки – сяючий Лос-Анджелес.

Ксенія вже поділилась зі своєю аудиторією, що вони вдало приземлились у наступному місті, де будуть перебувати та вже показала свої враження від узбережжя міста – океан із сонячною погодою та пекучим піском.

На відео Мішиної позаду неї нова дивовижна картина – височенні зелені пальми, ніжний пісок, величезний пляж й Тихий океан.

Ксенія Мішина опублікувала фото без макіяжу та фотошопу
Ксенія Мішина опублікувала фото без макіяжу та фотошопу

Також у своїх сторіс акторка показує нове спільне фото зі своїм маленьким сином Платоном, де мило називає його: “бібізяна”.

Популярне

Схожі статті

Святослав Вакарчук у порваному светрі подякував за 5 концертів, 2 з яких було зірвано: ось таке неподобство

Гурт "Океан Ельзи" відіграв 5 концертів поспіль у Палаці Спорту з нагоди 30-річчя. Щоразу зал забитий ущерть. Святослав Вакарчук подякував усім присутнім на дійстві, попри непорозуміння, що виникли.

“З візою сталися проблеми”: донька Олі Полякової 19-річна Маша так і не поїхала до Америки на навчання

У 2022 році Оля Полякова хвалилася, що старша донька Маша навчатиметься у музичному коледжі в Англії. Згодом говорила, що дівчина перевелася до американського Берклі. Де вона насправді?

Одні просять, щоб було що випити, інші – коней: що є у райдері Полякової, Каменських та інших артистів

Кожен артист висуває певні вимоги до організаторів концерту, куди їх запрошують. Ці вимоги називаються райдер. Окрім звичайних речей деякі артисти замовляють щось дійсно неординарне.

Дружина Романа Сасанчина, який переміг у “Голосі країни 10”, виплеснула свої емоції: “Дикий істеричний плач”

За родинним життям Романа Сасанчина стежить чимало людей після того, як молодик здобув перемогу в "Голосі країни". Дружина Іванна теж частенько виходить на зв'язок, розповідаючи про власні проблеми.

“Квартет вкупі”: Юрій Горбунов і Катерина Осадча замилували мережу цим фото. Дітки схожі, як 2 краплі води

Знаменитий український телеведучий Юрій Горбунов замилував мережу світлиною з родиною у повному складі. Ведучий не часто ділиться особистим життям, тому фото викликало безліч відгуків у мережі.

Зірка “Дизель Шоу” Яна Глущенко згадала жінку, за якою плакала вся країна: Марини Поплавської немає 6 років

20 жовтня 2018 року назавжди стало для акторів "Дизель Шоу" чорним днем. Адже саме тоді водій автобуса, в якому поверталися з гастролей, не впорався з керуванням. Підсумок став трагічним.