“Покотилися по похилій”: Влад Яма, Остап Ступка, Олег Винник з вершини слави в одну мить опинилися на дні

Мати все і в одну мить втратити – це ще треба постаратися зробити. Влад Яма, Остап Ступка, Олег Винник належать до категорії саме таких знаменитостей, які залишилися біля розбитого корита.

Олег Винник

Співак мав мільйони прихильників, величезну фан-базу, купу концертів та запрошень на участь у шоу. Та 24 лютого 2022 року все було перекреслено. Артист зник саме тоді, коли розгублені українці найбільше потребували якихось розважливих слів, щоб заспокоїтися й прийняти рішення, що та як далі робити. Але він мовчав.

Знаменитості скотилися з вершини слави у прірву

Мало того Олег тишком-нишком виїхав до безпечної Німеччини. Та навіть звідти не звернувся до шанувальників. Подібна поведінка неабияк приголомшила фанів співака. Навряд чи тепер хтось захоче бачити зрадника в нашій країні. Навіть натяки на рідкісну хворобу не особливо вплинули на людей, які раніше обожнювали артиста.

Влад Яма

Ще один утікач отримав власну хвилю хейту. У мирний час хореограф судив зірок у шоу “Танці з зірками”, з’являвся у “Лізі сміху”, вів програму “Твій день”. Та після російської навали вивіз дружину й сина до Америки.

Знаменитості скотилися з вершини слави у прірву

Згодом Яма зізнався, що мав захистити свою родину. Слова Влада, що збирає за океаном гроші на ЗСУ, особливого враження на українців не справили. А от те, що заробляє нині, даючи уроків танців, після слави, яку чоловік мав в Україні, виглядає просто плачевно.

Остап Ступка

Син видатного Богдана Ступки за кордон, як попередні герої, не втікав. Натомість спромігся досягти загального осуду, перебуваючи прямо в Києві. У квітні 2023-го актор сів за кермо напідпитку, виїхав на зустрічну смугу і врізався в автівку, покалічивши людину.

Знаменитості скотилися з вершини слави у прірву

В одну мить актор, якого любили й поважали, втратив довіру прихильників. Ходили чутки, що Ступку навіть звільнили з театру. Але сам актор запевняє, що продовжує виходити на сцену та зніматися у кіно.

Популярне

Схожі статті

Кондитерські більше не спонсорую, бо сама печу швидко та з користю: абрикосовий пиріг готую всього 7 хвилин

Домашні десерти, такі як абрикосовий пиріг, мають безліч переваг перед покупними тортами. Вони не тільки корисніші, але й дозволяють експериментувати з інгредієнтами, створюючи щось дійсно особливе.

Під їхні пісні знайомились та закохувались. Як зараз виглядають кумири юності: Білик, Руслана, Пономарьов

Ірина Білик, Руслана Лижичко та Олександр Пономарьов залишаються яскравими зірками української естради, попри минулі роки. Вони є прикладом того, як можна зберегти молодість душі та тіла.

Раніше обходила цю рибу стороною, бо не подобався запах. Та от знайшла чудовий рецепт і тепер готую щотижня!

Мойва – це риба, яка заслужила свою популярність завдяки доступності, поживній цінності та смаку. Однак, багато хто уникає її приготування через специфічний запах.