Колишня Остапчука, нинішня Павліка і Мартиновська з “МастерШеф”: чому зірки сплять у дірявих піжамах. ФОТО

Колишня Остапчука, дружина Віктора Павліка та Ольга Мартиновська показали свій домашній одяг. Як не дивно, популярні красуні мають однакові піжами з дірками.

Жінки завжди хочуть виглядати модно. Саме тому вони активно слідкують за трендами та  новинками.

Модні бренди зазвичай активно  використовують маркетинг і рекламу для розкрутки своїх товарів. Знаменитості та інші популярні люди часто співпрацюють із цими брендами та рекламують їх. Це створює бажання у жінок наслідувати стиль своїх кумирів і купувати речі цих відомих брендів.

Втім таке наслідування позбавляє багатьох жінок індивідуальності. Часто можна побачити що жінки наслідують одна одну і мають однаковий одяг.

Зірки українського шоу-бізнесу не виключення. Неодноразово було помічено, як представниці шоу-бізнесу з’являються на публіці в одному і тому ж вбранні. При цьому, його важко назвати масмаркетом. Зазвичай ці наряди досить дорого коштують.

Так довгий час була дуже популярна піжама одного українського бренду яка має досить неоднозначний вигляд. Шорти та топ мають розрізи, які виглядають як звичайнісінькі дірки. Вартість цієї піжами складає майже 3000 грн, втім її купили майже всі представниці українського шоу-бізнесу.

Скільки коштує "дірява" піжама
Скільки коштує “дірява” піжама

Так в такій піжамі була помічена колишня дружина Володимира Остапчука Христина Горняк, нинішня дружина Віктора Павліка Катя Репяхова, а також суття “МастерШеф” Ольга Мартиновська.

Колишня Остапчука, Репяхова та Мартиновська показали свої діряві піжами
Колишня Остапчука, Репяхова та Мартиновська показали свої діряві піжами

Крім того така піжама є у Лесі Нікітюк та відомої блогерки Саши Бо.

Звісно, про смаки не сперечаються, втім ця піжама – ідеальний приклад того, як гарна реклама та маркетинг впливає на вподобання покупців.

Та варто відзначити, що мода – це вибір кожного. Кожна жінка має право одягати те, що їй подобається і в чому вона почуває себе комфортно.

Популярне

Схожі статті

“Повернули пташенят до родинного гнізда”: Марічка Падалко, Оля Полякова, Джамала привезли нащадків до Києва

У лютому-березні 2022 року українці масово вивозили дітей за кордон. Вчинили так і Марічка Падалко, Оля Полякова, Джамала. Та нині передумали й повернули малечу назад.

Золота медалістка і відмінниця, якій цілували руки: дружина Дмитра Гордона розповіла про своє перше кохання

Дружина Дмитра Гордона Олеся Бацман розповіла у своєму інтерв'ю, яке було її перше кохання та як їй цілували руки у дошкільні часи, коли вона була ще зовсім маленькою.

Смачні та ніжні курячі котлетки з додаванням кабачку: ідеально підійдуть до гарніру на обід або вечерю

Кабачки – ідеальний продукт влітку, який можна приготувати у безлічі різних варіантів. А чи пробували ви готувати курячі котлети з кабачком? Спробуйте обов'язково цей рецепт, поки кабачки у продажі.