Є Тоня і Аня, а є Джеся і Жасмін: Сумська показала двох молодших “донечок”, про яких піклується з Борисюком

Насправді в Ольги Сумської не дві донечки, а чотири. До вже дорослих Анни та Антоніни додалися ще й маленькі Джеся та Жасмін. Ці біленькі пухнасті собачки в родині мають усі права.

З нагоди Міжнародного дня собак Ольга Сумська у своєму Інстаграмі виклала фото та відео з улюбленцями родини – маленькими собачками Джесею та Жасмін. На фото акторка сама тримає на руках тваринку.

Ольга Сумська показала двох найменших донечок – Джесю та Жасмін

Є спільна світлина з Віталієм Борисюком та “донечками”. А також коротеньке відео самої собачки. Знаменитість від імені манюнь привітала всіх зі святом і попросила підписників звернути увагу на притулки.

Ольга Сумська показала двох найменших донечок – Джесю та Жасмін

Підтримати й задонатити, бо всі витрати на утримання чотирилапих лежать на плечах волонтерів. А в нинішніх українських реаліях бездомних тваринок значно додалося. Фани Ольги Сумської подякували за своєчасне нагадування, відзначивши:

“Собаки – це безумовна любов! Людям є багато чому навчитися у собак!”

Деяким припали до вподоби білосніжні утриманки акторської родини. Джесіку й Жасмін люди назвали “милими”, “кумедними”, “янголятками”:

“Які гарнесенькі собачки! Хай вони якнайдовше радують!”

Та не лише тваринками замилувалися відвідувачі акаунту Ольги. Звернули також увагу й на вигляд самої знаменитості:

“У вас дуже круто обличчя виглядає! Наповнене молодістю та красою”.

А декому собачки видалися схожими:

“Одна на “маму”, інша на “тата”.

Кожен відразу пригадав власного чотирилапого улюбленця. В когось порода співала з утриманцями Сумської. Інші назвали породу та прізвиська своїх домашніх тварин. Будемо сподіватися, що після такого гарного посту бездомних тваринок стане набагато менше, адже кожен із нас може взяти на себе опіку хоча б над одним песиком.

Популярне

Схожі статті

“Повернули пташенят до родинного гнізда”: Марічка Падалко, Оля Полякова, Джамала привезли нащадків до Києва

У лютому-березні 2022 року українці масово вивозили дітей за кордон. Вчинили так і Марічка Падалко, Оля Полякова, Джамала. Та нині передумали й повернули малечу назад.

Золота медалістка і відмінниця, якій цілували руки: дружина Дмитра Гордона розповіла про своє перше кохання

Дружина Дмитра Гордона Олеся Бацман розповіла у своєму інтерв'ю, яке було її перше кохання та як їй цілували руки у дошкільні часи, коли вона була ще зовсім маленькою.

Смачні та ніжні курячі котлетки з додаванням кабачку: ідеально підійдуть до гарніру на обід або вечерю

Кабачки – ідеальний продукт влітку, який можна приготувати у безлічі різних варіантів. А чи пробували ви готувати курячі котлети з кабачком? Спробуйте обов'язково цей рецепт, поки кабачки у продажі.