“Годинник цокає”: як Фреймут змогла вийти заміж за авторитетного директора – перейняла ініціативу чоловіка

Ольга Фреймут вміє не лише з інспекціями до людей приходити. Телеведуча зробила перший крок навіть в особистих стосунках. І не прогадала, адже стала дружиною гендиректора телеканалу.

Коли роман Ольги Фреймут із Володимиром Локотком називають службовим, головна ревізорка країни підправляє – вони зійшлися вже після того, як ведуча пішла з “Нового каналу”.

Коли Локотка призначили гендиректором, Ольга саме перебувала в Євпаторії. Дізналася від колег, що новий бос молодий та гарний. Мовляв, усі журналістки стали носити на роботу короткі спідниці.

Ольга Фреймут сама зробила пропозицію Володимиру Локотку

Фрейму тоді лише посміялася, оскільки перебувала в стосунках. Та коли вперше зайшла у кабінет до Володимира Володимировича, і вони поговорили, відчула якусь незрозумілу захищеність. Начальник відразу став янголом-охоронцем знаменитості, хоча романтики між ними попервах не було.

Ольга Фреймут сама зробила пропозицію Володимиру Локотку

Згодом Ольга перейшла працювати на “1+1”. Там їй дуже бракувало звичного спілкування з Володимиром. У Швейцарії зірка відвідала могилу Шанель і стала благати:

“Габріель, будь моєю хрещеною!”

Того ж дня Володимир надіслав ведучій СМСку. Вона втямила – це знак. Фреймут сама запропонувала уподобаному чоловіку одружитися. Навіть узяла його прізвище. На той момент їй було 35 років, і вона вже виховувала доньку Злату.

Ольга Фреймут сама зробила пропозицію Володимиру Локотку

От тільки телеглядачам не поспішала нічого розповідати про особисте життя. Ольга народила сина Валерія, а за рік доньку Євдокію. Лише після цього відкрила правду, хто батько її дітей, неабияк спантеличивши загал.

Після повномасштабної агресії родина в повному складі виїхала до Великобританії. Звісно, зробити телекар’єру, подібну до української, Ользі там не вдалося. Влаштувалася у газету й пише колонку про українські новини.

Час від часу Фреймут не стримується й починає, вірніше, продовжує научати українців правилам етикету. Та між знаменитістю та її фанами вже утворилася величезна прірва, яку буде здолати доволі складно.

Популярне

Схожі статті

Чому Тіна Кароль як реп’ях вчепилася в молодого Олега Шумея: хоче заміж за юнака чи просто допомагає

Останнім часом в українському шоу-бізнесі з'явилося багато чуток щодо особливих стосунків між поп-дівою Тіною Кароль та молодим співаком Олегом Шумеєм.

Рецептів з буряка багато, але цей — найкращий: бурякова ікра — бюджетний варіант корисної та смачної закуски

У світі кулінарії існує безліч страв, які поєднують у собі не лише приємний смак, але й користь для здоров'я. Однією з таких страв є бурякова ікра.

Їм вже за 40, але вони досі бережуть свою свободу: Гордєєв, Данилко, Хіменес-Браво – найзірковіші холостяки

У світі шоу-бізнесу є чимало знаменитостей, які досі не побралися. Їм вже за 40, але вони продовжують насолоджуватися свободою і не поспішають ставати частиною традиційних сімейних стосунків.