“4 дитини – не межа, є куди рухатися”: історія кохання багатодітної родини Олександра та Катерини Усиків

Історія кохання Олександра Усика з Катериною сягає в далеке шкільне минуле пари. Йому було 15 років. Вона на рік молодша. Як розвивалися стосунки, що завершилися народженням 4 дітей?

Боксер-чемпіон народився у Криму. Там же Олександр Усик познайомився зі своєю майбутньою дружиною. Уперше він побачив Катрусю у школі, тому завжди приходив до її класу та займав місце на підвіконні, щоб посидіти разом.

Історія кохання Олександра та Катерини Усиків

Про поцілунки мова тоді не йшла. Єдине, на що міг розраховувати Сашко, це провести дівчину додому після посиденьок із друзями. Коли спортсмен поцікавився, чи буде Катя з ним зустрічатися, та поставила умову – якщо переможе на чемпіонаті Криму, тоді буде.

Він начебто й добряче набуцяв суперника, старшого за віком, але перемогу присудили тому хлопцю. Сашко отримав 200 гривень за бій. Придбав на них одну-єдину троянду й подарував коханій.

Історія кохання Олександра та Катерини Усиків

Після закінчення школи вони стали жити разом. Усик у 19 років отримав статус чемпіона Європи. З’явилися перші великі гроші та зіркова хвороба. Каті це не подобалося. Вони на якийсь момент розсталися.

Лише духовний наставник та провалений чемпіонат України привели молодика до тями. Тож він узявся за розум. Повернувся до занять боксом, який хотів покинути, та до Катерини.

Повернувшись з Чемпіонату світу, де за 3 місце отримав 10 тис. доларів, Сашко повів кохану до РАЦСу. Після святкування весілля залишилися кошти ще й для придбання будинку батькам.

Історія кохання Олександра та Катерини Усиків

За рік подружжя вперше стало батьками. Донечку назвали Лізою. Усик ще тоді визначив планку – п’ятеро малюків. Схоже, Катерина пристала на цю пропозицію, і пара активно рухається в цьому напрямку.

Згодом родина поповнилася Кирилом та Михайликом. А в січні 2024 року Катерина народила донечку Марійку. Олександр на жодних із чотирьох пологів дружини не був присутній.

Популярне

Схожі статті

Чому Тіна Кароль як реп’ях вчепилася в молодого Олега Шумея: хоче заміж за юнака чи просто допомагає

Останнім часом в українському шоу-бізнесі з'явилося багато чуток щодо особливих стосунків між поп-дівою Тіною Кароль та молодим співаком Олегом Шумеєм.

Рецептів з буряка багато, але цей — найкращий: бурякова ікра — бюджетний варіант корисної та смачної закуски

У світі кулінарії існує безліч страв, які поєднують у собі не лише приємний смак, але й користь для здоров'я. Однією з таких страв є бурякова ікра.

Їм вже за 40, але вони досі бережуть свою свободу: Гордєєв, Данилко, Хіменес-Браво – найзірковіші холостяки

У світі шоу-бізнесу є чимало знаменитостей, які досі не побралися. Їм вже за 40, але вони продовжують насолоджуватися свободою і не поспішають ставати частиною традиційних сімейних стосунків.