facebook

Зірки без косметики виглядають набагато молодше, ніж нафарбувавшись: Кароль, Єфросиніна, Джамала, Трінчер

Ми звикли бачити зірок при параді з купою косметики на обличчі. Та коли вони змивають мейкап, раптом виявляється, що це зовсім інші, абсолютно невідомі нам люди. Погляньмо й переконаймося!

Анна Трінчер

Співачці всього 22 роки, а вона в мейкапі виглядає на всі 40. Натомість показуватися на люди без макіяжу Анна не любить. Причина доволі проста – не нафарбоване личко знаменитості нагадує швидше 8-річну дитину, аніж дорослу дівчину.

Як виглядають знаменитості без косметики

Результат миттєвих перетворень Трінчер насмілилася показати широкому загалу. Без макіяжу та укладки, з дулькою на голові та у навушниках, дівчина й справді має дуже молодий вигляд.

Маша Єфросиніна

Секрет молодості телеведучої, напевно, криється у щотижневих відвідинах лазні. Ось і цього разу 45-річна знаменитість показалася в рушнику й без краплі мейкапу на обличчі.

Як виглядають знаменитості без косметики

Тож можна засвідчити – так Марія виглядає набагато молодшою. Можливо, секрет краси полягає в тому, що зірка в лазні не лише париться, але й проводить омолоджувальні процедури?

Джамала

Після народження третього сина 40-річна співачка вирішила змінити зачіску й обрізала чубчик. Коли показалася у такому вигляді на очі шанувальникам, ті ахнули. На обличчі зірки жодного грама косметики, а виглядає так гарно, неначе їй 25 років. Рецепт омолодження у Джа простий – пологи.

Як виглядають знаменитості без косметики

Тіна Кароль

39-річна співачка не соромиться показуватися на люди без мейкапу. Зазвичай робить це з власного обійстя з розарієм, садом та городом. Але цього разу Тіна знімалася у Карпатах.

Як виглядають знаменитості без косметики

Схоже, зірка провела ніч просто неба, бо не має на собі одягу, лише прикрита ковдрою. А хто зігрівав Кароль на двоспальному гамаку, довго гадати не довелося. Дан Балан водночас показав, як крутить педалі велосипеда карпатськими схилами.

Популярне

Схожі статті

Святослав Вакарчук у порваному светрі подякував за 5 концертів, 2 з яких було зірвано: ось таке неподобство

Гурт "Океан Ельзи" відіграв 5 концертів поспіль у Палаці Спорту з нагоди 30-річчя. Щоразу зал забитий ущерть. Святослав Вакарчук подякував усім присутнім на дійстві, попри непорозуміння, що виникли.

“З візою сталися проблеми”: донька Олі Полякової 19-річна Маша так і не поїхала до Америки на навчання

У 2022 році Оля Полякова хвалилася, що старша донька Маша навчатиметься у музичному коледжі в Англії. Згодом говорила, що дівчина перевелася до американського Берклі. Де вона насправді?

Одні просять, щоб було що випити, інші – коней: що є у райдері Полякової, Каменських та інших артистів

Кожен артист висуває певні вимоги до організаторів концерту, куди їх запрошують. Ці вимоги називаються райдер. Окрім звичайних речей деякі артисти замовляють щось дійсно неординарне.

Дружина Романа Сасанчина, який переміг у “Голосі країни 10”, виплеснула свої емоції: “Дикий істеричний плач”

За родинним життям Романа Сасанчина стежить чимало людей після того, як молодик здобув перемогу в "Голосі країни". Дружина Іванна теж частенько виходить на зв'язок, розповідаючи про власні проблеми.

“Квартет вкупі”: Юрій Горбунов і Катерина Осадча замилували мережу цим фото. Дітки схожі, як 2 краплі води

Знаменитий український телеведучий Юрій Горбунов замилував мережу світлиною з родиною у повному складі. Ведучий не часто ділиться особистим життям, тому фото викликало безліч відгуків у мережі.

Зірка “Дизель Шоу” Яна Глущенко згадала жінку, за якою плакала вся країна: Марини Поплавської немає 6 років

20 жовтня 2018 року назавжди стало для акторів "Дизель Шоу" чорним днем. Адже саме тоді водій автобуса, в якому поверталися з гастролей, не впорався з керуванням. Підсумок став трагічним.