Зірки без косметики виглядають набагато молодше, ніж нафарбувавшись: Кароль, Єфросиніна, Джамала, Трінчер

Ми звикли бачити зірок при параді з купою косметики на обличчі. Та коли вони змивають мейкап, раптом виявляється, що це зовсім інші, абсолютно невідомі нам люди. Погляньмо й переконаймося!

Анна Трінчер

Співачці всього 22 роки, а вона в мейкапі виглядає на всі 40. Натомість показуватися на люди без макіяжу Анна не любить. Причина доволі проста – не нафарбоване личко знаменитості нагадує швидше 8-річну дитину, аніж дорослу дівчину.

Як виглядають знаменитості без косметики

Результат миттєвих перетворень Трінчер насмілилася показати широкому загалу. Без макіяжу та укладки, з дулькою на голові та у навушниках, дівчина й справді має дуже молодий вигляд.

Маша Єфросиніна

Секрет молодості телеведучої, напевно, криється у щотижневих відвідинах лазні. Ось і цього разу 45-річна знаменитість показалася в рушнику й без краплі мейкапу на обличчі.

Як виглядають знаменитості без косметики

Тож можна засвідчити – так Марія виглядає набагато молодшою. Можливо, секрет краси полягає в тому, що зірка в лазні не лише париться, але й проводить омолоджувальні процедури?

Джамала

Після народження третього сина 40-річна співачка вирішила змінити зачіску й обрізала чубчик. Коли показалася у такому вигляді на очі шанувальникам, ті ахнули. На обличчі зірки жодного грама косметики, а виглядає так гарно, неначе їй 25 років. Рецепт омолодження у Джа простий – пологи.

Як виглядають знаменитості без косметики

Тіна Кароль

39-річна співачка не соромиться показуватися на люди без мейкапу. Зазвичай робить це з власного обійстя з розарієм, садом та городом. Але цього разу Тіна знімалася у Карпатах.

Як виглядають знаменитості без косметики

Схоже, зірка провела ніч просто неба, бо не має на собі одягу, лише прикрита ковдрою. А хто зігрівав Кароль на двоспальному гамаку, довго гадати не довелося. Дан Балан водночас показав, як крутить педалі велосипеда карпатськими схилами.

Популярне

Схожі статті

Чому Тіна Кароль як реп’ях вчепилася в молодого Олега Шумея: хоче заміж за юнака чи просто допомагає

Останнім часом в українському шоу-бізнесі з'явилося багато чуток щодо особливих стосунків між поп-дівою Тіною Кароль та молодим співаком Олегом Шумеєм.

Рецептів з буряка багато, але цей — найкращий: бурякова ікра — бюджетний варіант корисної та смачної закуски

У світі кулінарії існує безліч страв, які поєднують у собі не лише приємний смак, але й користь для здоров'я. Однією з таких страв є бурякова ікра.

Їм вже за 40, але вони досі бережуть свою свободу: Гордєєв, Данилко, Хіменес-Браво – найзірковіші холостяки

У світі шоу-бізнесу є чимало знаменитостей, які досі не побралися. Їм вже за 40, але вони продовжують насолоджуватися свободою і не поспішають ставати частиною традиційних сімейних стосунків.