“Я повернувся замість Винника”: Дан Балан планує захопити увагу вовчиць, допоки Олег за кордоном

Дан Балан та Олег Винник 24 лютого 2022 року перебували в Україні. Обоє виїхали й практично не спілкувалися з шанувальниками. Молдовський співак уже повернувся й тепер претендує на фанаток-вовчиць.

Олег Винник мав в Україні шалених фанаток. Переважно це жінки 40+, які обожнювали свого кумира й миттю розбирали квитки на концерти. Та після мовчазного зникнення улюбленого артиста ця аудиторія відчайдушно шукає йому заміну.

Дан Балан хоче зайняти нішу Олега Винника?

На роль краша вовчиць є кілька претендентів, які виконують композиції приблизно у такому ж стилі, як і Винник. Це Андрій Кравченко, Сергій Мироненко, Дмитро Волканов. Але жодному з них поки ще не вдалося повністю заволодіти увагою вільної жіночої аудиторії.

На думку музичних експертів, зайняти нішу Олега є всі шанси в Дана Балана. Тим паче, що молдовський виконавець за 2,5 роки після початку війни не побоявся приїхати в Україну, а Винник цього так і не зробив, відсиджуючись за кордоном.

На кого очікує в Карпатах Тіна Кароль?

Вовчиці – дами капризні, тож підкорити їхні серця не так-то просто. Все залежатиме від правильного піару та власне творчості Балана. Поки що його тріумфальне повернення в Україну переполохало весь меломанський загал.

Дан показався на велосипеді у Карпатах зі словами: “Я повернувся!” та запевняннями, що дуже скучив. За дивним збігом обставин, саме в Буковелі у цей момент перебувала й Тіна Кароль.

На фото Кароль присутній Дан Балан чи це Фотошоп?

А українці, як відомо, вже давно одружили цих двох артистів. Фан-клуб “ДанТіна” навіть викладає в мережу світлини з їхніми спільними дітлахами. Вийшла чудова колаборація, щоб змусити людей знову мучитися в здогадках – то чи є між ними роман, чи ні.

До речі, на одній зі світлин із мальовничих Карпат Тіна позує на тлі гарного краєвиду, а вдалині видно велосипедиста. Збіг? Навряд чи. Отже, тепер вовчиці без предмета обожнювання не залишаться.

Популярне

Схожі статті

Знайшла рецепт, який сподобався з першого разу: квашу огірки тепер тільки так, бо виходять дуже хрусткими

Квашені огірки – це справжня класика української кухні, яка не залишає байдужим нікого. Смак та хрумкість цього продукту часто залежать від тонкощів рецепта.

Зростом майже з маму: Марічка Падалко після тривалої розлуки зустрілась зі своєю молодшою дочкою Катрусею

Марічка Падалко поділилася зі своїми шанувальниками радісною новиною: зараз, коли всі діти знову вдома, родина нарешті може насолоджуватися спільним часом і планувати своє майбутнє.

Якби не пояснила, не впізнали б: Олена Мозгова показала рідкісне фото легендарного батька — юний та стрункий

Олена Мозгова поділилася зі своїми прихильниками у соціальних мережах рідкісним архівним фото свого батька, яке прокоментувала лише одним словом "Тато".