“Футболісти обирають для себе найкращих”: своїх красунь-дружин показали Гусєв, Шовковський, Яремчук, Пятов

Українські футболісти, хоч і не завжди втілюють мрії вболівальників у життя, радують вибором своїх дружин. Усі дівчата, немов на підбір, такі красуні, що неможливо відвести погляд.

Олександр Шовковський

Любиш футболіста – маєш розділяти його любов до тварин. Головний тренер ФК “Динамо” частенько фотографується на лоні природи. От і цього разу разом із коханою Мариною Кутєповою власноруч погодували маленьких оленяток.

Як виглядають дружини відомих футболістів

І хоч на фото бачимо лише коліно молодички, а обличчя приховане за великими окулярами та капелюхом, усе одно відчувається: обраниця Шовковського – справжня красуня.

Олег Гусєв

Дружина колишнього “динамівця”, а нині тренера, відпочиває у справжньому раю – на Мальдівах. Валерія змінює купальники мов рукавички. А ми маємо можливість оцінити ідеальну фігуру красуні.

Як виглядають дружини відомих футболістів

Й на пляжі, й біля басейну дамочка хизується пружним бюстом та стрункими ніжками. Якщо зважити, що цьогоріч народила дитину, то дружині Гусєва великий респект.

Роман Яремчук

Христина, з якою футболіст побрався 2017 року, не лише красуня, але й розумниця. Молодичка привела 4-річного синочка на матч збірних України та Словенії, одягнувши у футболку з прізвищем татуся.

Як виглядають дружини відомих футболістів

Цим надихнула благовірного на красивий переможний гол. Роман не стримався, підбіг до трибуни й поцілував нащадка. Ще й встиг перекинутися парою слів із дружиною-красунею.

Андрій Пятов

Колишній голкіпер збірної України перебуває у шлюбі 19 років поспіль. А дружина Юлія й досі підтримує ідеальну форму. Жіночка навіть дозволяє собі фотографуватися на пляжі практично без нічого, лише прикрившись величезним капелюхом.

Як виглядають дружини відомих футболістів

І це після чотирьох пологів! Найстаршій доньці пари Дар’ї вже 18 років, а меншому сину Леву лише 5. У сім’ї підростають ще дві доньки Мілана та Мая.

Популярне

Схожі статті

Чому б не похизуватися, якщо є чим: Камалія розповіла про англійські досягнення доньок Арабелли та Мірабелли

Попри розлуку з дітьми, Камалія активно підтримує їхні досягнення і ділиться успіхами дівчаток зі своїми шанувальниками. Нещодавно Камалія побувала на святі батьків в навчальному закладі доньок.

Знайшла рецепт, який сподобався з першого разу: квашу огірки тепер тільки так, бо виходять дуже хрусткими

Квашені огірки – це справжня класика української кухні, яка не залишає байдужим нікого. Смак та хрумкість цього продукту часто залежать від тонкощів рецепта.

Зростом майже з маму: Марічка Падалко після тривалої розлуки зустрілась зі своєю молодшою дочкою Катрусею

Марічка Падалко поділилася зі своїми шанувальниками радісною новиною: зараз, коли всі діти знову вдома, родина нарешті може насолоджуватися спільним часом і планувати своє майбутнє.