Топ-5 скажених зачісок Катерини Осадчої, які стали предметом обговорень в “Інтернеті”: Горбунов в ауті

Які найепатажніші зачіски мала Катерина Осадча перед публікою, які досі пригадує та обговорює аудиторія: шахи та хліб, цікавий підхід до створення образу на подію.

Українська телеведуча Катерина Осадка відома не лише своєю привабливістю та добрим почуттям гумору, а й великим набором капелюхів, які зірка змінює разом зі своїми образами. Вони стали головною фішкою Катерини.

Кожен капелюх зроблено по-своєму оригінально та цікаво, приваблює погляд та глядачі не можуть відірватись. Це ідеальний креативний підхід для створення образу телезірки та можливість відрізнятись від інших оригінальним підходом до вибору образу.

Звісно на українській сцені не лише Осадча відрізняється незвичними образами, “боротьбу” капелюхів можна влаштувати разом з Олею Поляковою. Але цим кумедним та цікавим капелюхам може позаздрити навіть відома українська співачка.

Які зачіски Катерини Осадчої вразили публіку найбільше?

Перше фото – Катерина Осадча має цікавий атрибут на своїй голові – шахи. Елегантне вбрання з хвилястою зачіскою, яку прикрашають гральні фігури – білі та чорні. Ще Катерина має сережки у формі серця, срібного кольору.

Друга фотографія – до елегантної золотистої сукні, за рішенням або самої Катерини, або креативної групи, ідеально пасує золотий хліб, який тримається на об’ємних волоссях Осадчої. Також дівчинка має на фото золотисті сережки, які доповнюють цей образ.

Катерина Осадча показала свої найепатажніші зачіски
Катерина Осадча показала свої найепатажніші зачіски

Третя фотографія – цікавий вибір обруча на голові. У Катерини біла рукавичка, яку зазвичай одягають під вечірні образи. На самій рукавичці два срібних кільця та срібний браслет. Сама Катерина одягнута також у яскравих кольорах – її образ весь у стразах, як одяг, так й прикраси – сережки.

Четверте фото – образ, який викликав бурхливу реакцію – сукня малинового кольору та штучні мізки на голові, зачіска зроблена у довершенні образу самих мізків. Цікавий образ, на який може наважитися лише Катерина Осадча.

Катерина Осадча показала свої найепатажніші зачіски
Катерина Осадча показала свої найепатажніші зачіски

П’ятий образ – цікавіше, ніж минулий, на фото Катерина не одна, а ще з п’ятьма особами – голови ляльок. Обережна зібрана зачіска має вплетіння з голов ляльок та їх червоних підборів. Сукня у телеведучої у довершення цікавого образу – також з малюнками ляльок.

Катерина Осадча показала свої найепатажніші зачіски
Катерина Осадча показала свої найепатажніші зачіски

Осадча має безліч екземплярів цікавих капелюхів та головних уборів, які вона привозить з різних країн та різних відомих дизайнерів.

Популярне

Схожі статті

Якби не пояснила, не впізнали б: Олена Мозгова показала рідкісне фото легендарного батька — юний та стрункий

Олена Мозгова поділилася зі своїми прихильниками у соціальних мережах рідкісним архівним фото свого батька, яке прокоментувала лише одним словом "Тато".

Чому Тіна Кароль як реп’ях вчепилася в молодого Олега Шумея: хоче заміж за юнака чи просто допомагає

Останнім часом в українському шоу-бізнесі з'явилося багато чуток щодо особливих стосунків між поп-дівою Тіною Кароль та молодим співаком Олегом Шумеєм.

Рецептів з буряка багато, але цей — найкращий: бурякова ікра — бюджетний варіант корисної та смачної закуски

У світі кулінарії існує безліч страв, які поєднують у собі не лише приємний смак, але й користь для здоров'я. Однією з таких страв є бурякова ікра.