facebook

“Квартира, в якій ніби ніхто не живе”: як виглядає оселя Тімура та Інни Мірошниченків та їхніх 4 дітей

Тімур та Інна Мірошниченки є показовою родиною у всьому. Мають двох дітей, всиновили двох сиріт. І при цьому підтримують ідеальний лад в оселі. Погляньмо, як живе зіркове подружжя.

Дружина Тімура Мірошниченка Інна частенько викладає в Інтернет репортажі з власної квартири. Показує, як порається на кухні та проводить час із чоловіком та чотирма дітьми. Тож маємо можливість оцінити дизайн зіркової оселі.

Як виглядає квартира Тімура та Інни Мірошниченків

Виклавши в мережу Інстаграм ролик із кухні, господині зауважила, що раніше не дуже любила прибирати, але зараз весь вільний час віддає миттю підлоги, шаф та чистці сантехніки.

Як виглядає квартира Тімура та Інни Мірошниченків

Оскільки дітей багато, пилотяжити доводиться кілька разів на день, а підлогу дбайлива мама миє двічі кожного дня.

Як виглядає квартира Тімура та Інни Мірошниченків

Отже, кухня у квартирі виконана в білому кольорі. Шафи закриті й сягають стелі. Інна готує наїдки на електричній варильній поверхні. Має в запасі ще 2 електродуховки.

Як виглядає квартира Тімура та Інни Мірошниченків

У вітальні з балконом бачимо на підлозі коричневий ламінат, білий килимок. А на вікні – легкі прозорі фіранки. Тут доволі просторо. Знайшлося місце і для обіднього столу з 6 стільцями з прозорими спинками, і для зеленого дивану.

Як виглядає квартира Тімура та Інни Мірошниченків

Над столом підвішені 2 люстри, виконані в різному дизайні. Ще одна лінія освітлення перебуває над барною стійкою. Уздовж стінки розташована етажерка до стелі з відкритими поличками, де кожен член великої родини може зберігати власні дрібнички та книжки.

Як виглядає квартира Тімура та Інни Мірошниченків

У дитячій кімнаті присутній білий комп’ютерний стіл зі стільчиком та купа іграшок. Дітлахи полюбляють поніжитися у великому батьківському ліжку.

Як виглядає квартира Тімура та Інни Мірошниченків

А ввечері татусь навідується до малечі, щоб почитати книжку на ніч. Стіни в усіх кімнатах світлі й однотонні. Меблів по мінімуму.

Популярне

Схожі статті

Святослав Вакарчук у порваному светрі подякував за 5 концертів, 2 з яких було зірвано: ось таке неподобство

Гурт "Океан Ельзи" відіграв 5 концертів поспіль у Палаці Спорту з нагоди 30-річчя. Щоразу зал забитий ущерть. Святослав Вакарчук подякував усім присутнім на дійстві, попри непорозуміння, що виникли.

“З візою сталися проблеми”: донька Олі Полякової 19-річна Маша так і не поїхала до Америки на навчання

У 2022 році Оля Полякова хвалилася, що старша донька Маша навчатиметься у музичному коледжі в Англії. Згодом говорила, що дівчина перевелася до американського Берклі. Де вона насправді?

Одні просять, щоб було що випити, інші – коней: що є у райдері Полякової, Каменських та інших артистів

Кожен артист висуває певні вимоги до організаторів концерту, куди їх запрошують. Ці вимоги називаються райдер. Окрім звичайних речей деякі артисти замовляють щось дійсно неординарне.

Дружина Романа Сасанчина, який переміг у “Голосі країни 10”, виплеснула свої емоції: “Дикий істеричний плач”

За родинним життям Романа Сасанчина стежить чимало людей після того, як молодик здобув перемогу в "Голосі країни". Дружина Іванна теж частенько виходить на зв'язок, розповідаючи про власні проблеми.

“Квартет вкупі”: Юрій Горбунов і Катерина Осадча замилували мережу цим фото. Дітки схожі, як 2 краплі води

Знаменитий український телеведучий Юрій Горбунов замилував мережу світлиною з родиною у повному складі. Ведучий не часто ділиться особистим життям, тому фото викликало безліч відгуків у мережі.

Зірка “Дизель Шоу” Яна Глущенко згадала жінку, за якою плакала вся країна: Марини Поплавської немає 6 років

20 жовтня 2018 року назавжди стало для акторів "Дизель Шоу" чорним днем. Адже саме тоді водій автобуса, в якому поверталися з гастролей, не впорався з керуванням. Підсумок став трагічним.