52-річний Ектор Хіменес-Браво зізнався, що стане дідусем і показав знімки з УЗД: “Моєму щастю немає меж”

Ектор Хіменес-Браво розсекретив знімок УЗД та нарешті поділився приємною новиною зі своєю аудиторією. На це чекали прихильники вже декілька років та питали шеф-кухаря: коли вже?

52-річний шеф-кухар Ектор Хіменес-Браво нарешті розкрив свою таємницю. День тому, зірка показав у своєму блозі знімок УЗД та прокоментував, що очікує на поповнення в родині. Але, далі він залишив інтригу та детальніше нічого не розповів.

Сьогодні, 4 липня, Ектор показав у своєму інстаграмі те, на що так довго чекала його аудиторія, тому що це питання вже багато років є актуальним до зірки від прихильників. Це обговорюють в інтернеті, пишуть в журналах та у соцмережах.

Тож, сьогодні Хіменес-Браво виклав зворушливе відео, на якому лікарі проводять УЗД і, як виявилось, кухар стане не батьком, а вже дідусем, маленька улюблениця господаря собачка Лупіта вагітна та в неї народяться цуценята.

Ектор Хіменес-Браво повідомив, що невдовзі стане дідусем
Ектор Хіменес-Браво повідомив, що невдовзі стане дідусем

Цією приємною подією Ектор поділився у блозі та підписав зворушливе відео: “Не вірю в це. Моя дівчинка вагітна”, він чекає на привітання аудиторії й на те, що прихильники розділять його велике щастя.

В перші ж хвилини відео зворушило глядачів та прихильників, які почали вітати майбутнього дідуся з поповненням.

“Вітаннєчко дідусю Ектор”;

“Це завжди прекрасно! Нове життя, це чудо! Хай дитинка буде здорова!”;

“Це чудово! Скільки малят нарахували?”.

Але все одно залишається частина аудиторії, яка очікувала, що дівчина Ектора вагітна та він стане татусем, бо від шеф-кухаря на це вже давно очікує суспільство. Зірка ще днями тому повідомив, що є приємна новина, але все ж таки витримав трохи паузу та зібрав навколо себе більше уваги.

Ектор Хіменес-Браво повідомив, що невдовзі стане дідусем
Ектор Хіменес-Браво повідомив, що невдовзі стане дідусем

У Ектора Хіменеса-Браво є два маленьких улюбленця – Лупіта та Клопік, дві собачки породи брюссельський грифон. Цуцики стали улюбленцями аудиторії та їх завжди раді бачити у блозі господаря. Сам кухар дуже прив’язан до маленьких собак та завжди разом з ними, як на зйомках, на роботі, так й на відпочинку.

Тож, тепер у прихильників виникає нове питання – хто батько? І більшість вважає, що це може бути другий песик – Клопік.

Популярне

Схожі статті

Знайшла рецепт, який сподобався з першого разу: квашу огірки тепер тільки так, бо виходять дуже хрусткими

Квашені огірки – це справжня класика української кухні, яка не залишає байдужим нікого. Смак та хрумкість цього продукту часто залежать від тонкощів рецепта.

Зростом майже з маму: Марічка Падалко після тривалої розлуки зустрілась зі своєю молодшою дочкою Катрусею

Марічка Падалко поділилася зі своїми шанувальниками радісною новиною: зараз, коли всі діти знову вдома, родина нарешті може насолоджуватися спільним часом і планувати своє майбутнє.

Якби не пояснила, не впізнали б: Олена Мозгова показала рідкісне фото легендарного батька — юний та стрункий

Олена Мозгова поділилася зі своїми прихильниками у соціальних мережах рідкісним архівним фото свого батька, яке прокоментувала лише одним словом "Тато".