facebook

52-річний Ектор Хіменес-Браво зізнався, що стане дідусем і показав знімки з УЗД: “Моєму щастю немає меж”

Ектор Хіменес-Браво розсекретив знімок УЗД та нарешті поділився приємною новиною зі своєю аудиторією. На це чекали прихильники вже декілька років та питали шеф-кухаря: коли вже?

52-річний шеф-кухар Ектор Хіменес-Браво нарешті розкрив свою таємницю. День тому, зірка показав у своєму блозі знімок УЗД та прокоментував, що очікує на поповнення в родині. Але, далі він залишив інтригу та детальніше нічого не розповів.

Сьогодні, 4 липня, Ектор показав у своєму інстаграмі те, на що так довго чекала його аудиторія, тому що це питання вже багато років є актуальним до зірки від прихильників. Це обговорюють в інтернеті, пишуть в журналах та у соцмережах.

Тож, сьогодні Хіменес-Браво виклав зворушливе відео, на якому лікарі проводять УЗД і, як виявилось, кухар стане не батьком, а вже дідусем, маленька улюблениця господаря собачка Лупіта вагітна та в неї народяться цуценята.

Ектор Хіменес-Браво повідомив, що невдовзі стане дідусем
Ектор Хіменес-Браво повідомив, що невдовзі стане дідусем

Цією приємною подією Ектор поділився у блозі та підписав зворушливе відео: “Не вірю в це. Моя дівчинка вагітна”, він чекає на привітання аудиторії й на те, що прихильники розділять його велике щастя.

В перші ж хвилини відео зворушило глядачів та прихильників, які почали вітати майбутнього дідуся з поповненням.

“Вітаннєчко дідусю Ектор”;

“Це завжди прекрасно! Нове життя, це чудо! Хай дитинка буде здорова!”;

“Це чудово! Скільки малят нарахували?”.

Але все одно залишається частина аудиторії, яка очікувала, що дівчина Ектора вагітна та він стане татусем, бо від шеф-кухаря на це вже давно очікує суспільство. Зірка ще днями тому повідомив, що є приємна новина, але все ж таки витримав трохи паузу та зібрав навколо себе більше уваги.

Ектор Хіменес-Браво повідомив, що невдовзі стане дідусем
Ектор Хіменес-Браво повідомив, що невдовзі стане дідусем

У Ектора Хіменеса-Браво є два маленьких улюбленця – Лупіта та Клопік, дві собачки породи брюссельський грифон. Цуцики стали улюбленцями аудиторії та їх завжди раді бачити у блозі господаря. Сам кухар дуже прив’язан до маленьких собак та завжди разом з ними, як на зйомках, на роботі, так й на відпочинку.

Тож, тепер у прихильників виникає нове питання – хто батько? І більшість вважає, що це може бути другий песик – Клопік.

Популярне

Схожі статті

Святослав Вакарчук у порваному светрі подякував за 5 концертів, 2 з яких було зірвано: ось таке неподобство

Гурт "Океан Ельзи" відіграв 5 концертів поспіль у Палаці Спорту з нагоди 30-річчя. Щоразу зал забитий ущерть. Святослав Вакарчук подякував усім присутнім на дійстві, попри непорозуміння, що виникли.

“З візою сталися проблеми”: донька Олі Полякової 19-річна Маша так і не поїхала до Америки на навчання

У 2022 році Оля Полякова хвалилася, що старша донька Маша навчатиметься у музичному коледжі в Англії. Згодом говорила, що дівчина перевелася до американського Берклі. Де вона насправді?

Одні просять, щоб було що випити, інші – коней: що є у райдері Полякової, Каменських та інших артистів

Кожен артист висуває певні вимоги до організаторів концерту, куди їх запрошують. Ці вимоги називаються райдер. Окрім звичайних речей деякі артисти замовляють щось дійсно неординарне.

Дружина Романа Сасанчина, який переміг у “Голосі країни 10”, виплеснула свої емоції: “Дикий істеричний плач”

За родинним життям Романа Сасанчина стежить чимало людей після того, як молодик здобув перемогу в "Голосі країни". Дружина Іванна теж частенько виходить на зв'язок, розповідаючи про власні проблеми.

“Квартет вкупі”: Юрій Горбунов і Катерина Осадча замилували мережу цим фото. Дітки схожі, як 2 краплі води

Знаменитий український телеведучий Юрій Горбунов замилував мережу світлиною з родиною у повному складі. Ведучий не часто ділиться особистим життям, тому фото викликало безліч відгуків у мережі.

Зірка “Дизель Шоу” Яна Глущенко згадала жінку, за якою плакала вся країна: Марини Поплавської немає 6 років

20 жовтня 2018 року назавжди стало для акторів "Дизель Шоу" чорним днем. Адже саме тоді водій автобуса, в якому поверталися з гастролей, не впорався з керуванням. Підсумок став трагічним.