“Спочатку сварились, потім полюбились”: Потап і Каменських, Дікусар та Шоптенко одружились після неприязні

Те, що ненависть здатна перевтілитися у шалене кохання, на власному життєвому прикладі довели зіркові пари – Потап і Настя Каменських, Дікусар і Шоптенко. Як подібне могло статися?

Потап і Настя Каменських

Коли чорнявка прийшла на кастинг у дует Потапа, Олексій відразу почав жартувати у своєму стилі, чим неабияк напружив молоду виконавицю. Коли почали записувати першу композицію, страшенно сварилися, бо Настя весь час наполягала на своєму.

Від ненависті до весілля: Потап і Настя Каменських

Минуло 3 роки співпраці, а вони ненавиділи один одного все більше. Але змушені були працювати разом, оскільки їхня пара стала неабияк популярною. І лише на 4-ий рік знайомства Потап і Настя врешті знайшли спільну мову й стали кайфувати від того, що роблять.

Від ненависті до весілля: Потап і Настя Каменських

Любов до музики пов’язала репера та співачку настільки сильно, що Олексій розлучився з Іриною Горовою та одружився з Настею. Щоправда, перед цим обоє поставили дует на паузу, і Каменських почала виступати під новим псевдонімом NK.

Олена Шоптенко та Дмитро Дікусар

Хореографи страшенно ворогували на проєкті “Танці з зірками”, оскільки весь час були конкурентами й кожен волів дістатися до перемоги. Дійшло до того, що Олена з Дмитром навіть перестали вітатися при зустрічі.

Від ненависті до весілля: Олена Шоптенко та Дмитро Дікусар

А коли разом поїхали робити подібне шоу до Грузії, раптово відкрили нові грані одне одного. Шоптенко втямила, що треба прислухатися до слів Дікусара, робити його головним у парі. Отак їхні стосунки й налагодилися.

Від ненависті до весілля: Олена Шоптенко та Дмитро Дікусар

Щобільше, вони покохали одне одного. Грузинські друзі влаштували казкове весілля для пари. Вінчалися у гірській церкві. Цілий місяць голубки приховували від українських шанувальників цю видатну подію в житті. Лише потім поділилися спільним щастям. На жаль, воно тривало всього 3 роки.

Популярне

Схожі статті

“Спочатку не віталися, потім побралися”: непроста історія кохання Тоні Матвієнко та Арсена Мірзояна

Кохання Тоні Матвієнко та Арсена Мірзояна не було безхмарним. Парі на шляху до щастя довелося здолати чимало перешкод. Та вони впоралися, завдяки підтримці одне одного.

“Готуюся до зимового блекауту влітку”: роблю 20 банок закуски “Сніданок туриста” – вистачить на всю родину

Якщо взимку вимкнуть світло, голодними не залишитеся. Відкриєте баночку "Сніданку туриста" і смачно поласуєте при свічках. А про консервований наїдок слід потурбуватися зараз, зробивши заготівлю.

“25 років у Кварталі”: Кравець пояснила, чому покинула проєкт свого життя після “квартального” чоловіка

Майже чверть віку Олена Кравець виходила на сцену "Кварталу 95", розважаючи публіку разом із колегами. А восени 2022 року, повернувшись з-за кордону, приголомшила новиною, що покидає проєкт.