facebook

“Спочатку сварились, потім полюбились”: Потап і Каменських, Дікусар та Шоптенко одружились після неприязні

Те, що ненависть здатна перевтілитися у шалене кохання, на власному життєвому прикладі довели зіркові пари – Потап і Настя Каменських, Дікусар і Шоптенко. Як подібне могло статися?

Потап і Настя Каменських

Коли чорнявка прийшла на кастинг у дует Потапа, Олексій відразу почав жартувати у своєму стилі, чим неабияк напружив молоду виконавицю. Коли почали записувати першу композицію, страшенно сварилися, бо Настя весь час наполягала на своєму.

Від ненависті до весілля: Потап і Настя Каменських

Минуло 3 роки співпраці, а вони ненавиділи один одного все більше. Але змушені були працювати разом, оскільки їхня пара стала неабияк популярною. І лише на 4-ий рік знайомства Потап і Настя врешті знайшли спільну мову й стали кайфувати від того, що роблять.

Від ненависті до весілля: Потап і Настя Каменських

Любов до музики пов’язала репера та співачку настільки сильно, що Олексій розлучився з Іриною Горовою та одружився з Настею. Щоправда, перед цим обоє поставили дует на паузу, і Каменських почала виступати під новим псевдонімом NK.

Олена Шоптенко та Дмитро Дікусар

Хореографи страшенно ворогували на проєкті “Танці з зірками”, оскільки весь час були конкурентами й кожен волів дістатися до перемоги. Дійшло до того, що Олена з Дмитром навіть перестали вітатися при зустрічі.

Від ненависті до весілля: Олена Шоптенко та Дмитро Дікусар

А коли разом поїхали робити подібне шоу до Грузії, раптово відкрили нові грані одне одного. Шоптенко втямила, що треба прислухатися до слів Дікусара, робити його головним у парі. Отак їхні стосунки й налагодилися.

Від ненависті до весілля: Олена Шоптенко та Дмитро Дікусар

Щобільше, вони покохали одне одного. Грузинські друзі влаштували казкове весілля для пари. Вінчалися у гірській церкві. Цілий місяць голубки приховували від українських шанувальників цю видатну подію в житті. Лише потім поділилися спільним щастям. На жаль, воно тривало всього 3 роки.

Популярне

Схожі статті

Святослав Вакарчук у порваному светрі подякував за 5 концертів, 2 з яких було зірвано: ось таке неподобство

Гурт "Океан Ельзи" відіграв 5 концертів поспіль у Палаці Спорту з нагоди 30-річчя. Щоразу зал забитий ущерть. Святослав Вакарчук подякував усім присутнім на дійстві, попри непорозуміння, що виникли.

“З візою сталися проблеми”: донька Олі Полякової 19-річна Маша так і не поїхала до Америки на навчання

У 2022 році Оля Полякова хвалилася, що старша донька Маша навчатиметься у музичному коледжі в Англії. Згодом говорила, що дівчина перевелася до американського Берклі. Де вона насправді?

Одні просять, щоб було що випити, інші – коней: що є у райдері Полякової, Каменських та інших артистів

Кожен артист висуває певні вимоги до організаторів концерту, куди їх запрошують. Ці вимоги називаються райдер. Окрім звичайних речей деякі артисти замовляють щось дійсно неординарне.

Дружина Романа Сасанчина, який переміг у “Голосі країни 10”, виплеснула свої емоції: “Дикий істеричний плач”

За родинним життям Романа Сасанчина стежить чимало людей після того, як молодик здобув перемогу в "Голосі країни". Дружина Іванна теж частенько виходить на зв'язок, розповідаючи про власні проблеми.

“Квартет вкупі”: Юрій Горбунов і Катерина Осадча замилували мережу цим фото. Дітки схожі, як 2 краплі води

Знаменитий український телеведучий Юрій Горбунов замилував мережу світлиною з родиною у повному складі. Ведучий не часто ділиться особистим життям, тому фото викликало безліч відгуків у мережі.

Зірка “Дизель Шоу” Яна Глущенко згадала жінку, за якою плакала вся країна: Марини Поплавської немає 6 років

20 жовтня 2018 року назавжди стало для акторів "Дизель Шоу" чорним днем. Адже саме тоді водій автобуса, в якому поверталися з гастролей, не впорався з керуванням. Підсумок став трагічним.