“Повернули пташенят до родинного гнізда”: Марічка Падалко, Оля Полякова, Джамала привезли нащадків до Києва

У лютому-березні 2022 року українці масово вивозили дітей за кордон. Вчинили так і Марічка Падалко, Оля Полякова, Джамала. Та нині передумали й повернули малечу назад.

Марічка Падалко

Телеведуча поділилася з загалом радісною новиною. Її молодша донечка Катруся повернулася до Києва. Раніше дівчинка перебувала з бабусею, дідусем та сестрою Марією у Чехії. Виїхали вони туди восени 2022-го.

Зіркові матусі повернули дітей з-за кордону до Києва

Тепер усі троє дітей Марічки об’єдналися й перебувають удома. Михайлик навідріз відмовився їхати з України тоді. Падалко подякувала друзям у Празі, які прихистили родину у найтяжчі моменти. Знаменитість із подивом виявила, що 13-річна донька вже обігнала зростом не лише 15-річну сестру, але й матусю.

Джамала

Не стала чекати кінця війни й багатодітна співачка. Джамала повернула двох старших синів із Польщі ще до того, як народила третю дитину. У 2022 році Емір із Селімом спочатку мешкали в сестри артистки у Туреччині.

Зіркові матусі повернули дітей з-за кордону до Києва

Згодом хлопчики перебралися до Польщі, де перебували дідусь та бабуся по батьковій лінії. Джамалі довелося розриватися на дві країни, щоб відвідати свою малечу. Повернувшись до Києва, старші діти разом із матусею готувалися до поповнення в родині. А тепер, коли Алім народився, ніжно піклуються про нього.

Оля Полякова

Суперблондинка вивезла до Великобританії обох доньок. Маша невдовзі повернулася до Києва, поступивши на навчання до консерваторії. А меншій Алісі не пощастило. Дівчинка затрималася на Туманному Альбіоні на більш як 2 роки.

Зіркові матусі повернули дітей з-за кордону до Києва

12-річна дитина багато плакала й звинувачувала батьків, що позбулися її, здавши в інтернат. Тож материнське серце здригнулося. І хоч у Києві доволі небезпечно, дочекавшись канікул, Полякова повернула молодшу доню додому.

Популярне

Схожі статті

“Полякова та Кароль вдоволені своєю нинішньою вагою, а дехто ні”: скільки кілограмів важать українські зірки

Всі зірки намагаються досягти ідеальних форм. При цьому вага у знаменитостей достатньо різниться. Погляньмо на ваги, коли Полякова, Кароль, Мішина, Alyona Alyona зважуються.

“Оголошую марафон “Богиня”: 48-річна Наталія Могилевська показала свої форми у всій красі

Наталія Могилевська полюбляє тішити підписників свого Інстаграм-акаунту знімками, що не мають жодного стосунку до творчої діяльності співачки. Ось і цього разу показала фото зі спортзалу.

“Зашквари тижня”: Каменських гуляла у метро, Пивоваров обливав усіх водою, Даша Кацуріна принизила Дантеса

Час від часу знаменитості можуть утнути таке, що вражає прихильників до глибини душі. Зазвичай подібні витівки довго обговорюються, обростаючи купою мемів. Перерахуймо останні зіркові зашквари.