Бабуся Інна Білоконь: “мама” Вєрки Сердючки похизувалась своїми першими фото із маленькою онукою

"Мати" Вєрки Сердючки Інна Білоконь, показала у своєму блозі, як прогулюється Києвом зі своєю онукою та донько: артистка вперше показала фото з малечею.

49-річна Інна Білоконь, мати по сценарію для Вєрки Сердючки, має власну дитину, перебуваючи у шлюбі з Олегом Білоконем. У подружжя єдина донька, яка також вже стала нещодавно мамою. Маленька онука народилась у квітні цього року, про що повідомляв Сердючка у своєму блозі, опублікувавши привітання до своєї “мами” з тим, що вона нарешті стала бабусею.

У своєму блозі артистка вперше показує фото з малечею, до цього Інна навіть не коментувала появу малюка: бабуся разом із донькою та онукою гуляють разом у столичному парку. Інна має стильний вигляд бабусі – чорний костюм із трендовою леопардовою пов’язкою. Фото зробила донька та опублікувала на своїй сторінці, а бабуся зробила репост та похизувалась своїм новим статусом перед аудиторією.

Інна Білоконь стала бабусею і показала свою онучку
Інна Білоконь стала бабусею і показала свою онучку

Подружжя доньки Яни та її чоловіка приховує обличчя немовля і майже не показує ніяких фото у своєму блозі. Відомо лише, що це дівчинка, проте ім’я також не розголошують та тримають у таємниці.

Зазвичай Інна Білоконь дуже рідко публікує сумісні фото з родиною у своєму блозі, скоріш за все, цей момент став для неї особливим, приємним та теплим, чим вона вирішила поділитись зі своїми прихильниками.

Донька Інни вийшла заміж у жовті 2023 року, про що повідомляла у своєму блозі, проте, особистість свого коханого чоловіка, Яна не розкриває та тримає у таємниці, хоча спільні фото дівчинка публікувала.

Про вагітність вона також дуже довго не розкривала карти, лише у березні цього року поділилась приємною новиною з аудиторією, вже майже перед самими пологами.

На своєму акаунті матуся показувала, як гуляє з маленькою донечкою на природі, де тримала малечу у світлому костюмчику Тедді на руках та ніжно обіймала її. А у підписі залишила коментар: “Ангел”.

Інна Білоконь стала бабусею і показала свою онучку
Інна Білоконь стала бабусею і показала свою онучку

Довгі роки ходили чутки про роман між Андрієм Данилко та Інною Білоконь, але артисти все спростували, Інна має свою родину, чоловіка та доньку, а Сердючка залишається у пошуку свого кохання.

Популярне

Схожі статті

“Спочатку не віталися, потім побралися”: непроста історія кохання Тоні Матвієнко та Арсена Мірзояна

Кохання Тоні Матвієнко та Арсена Мірзояна не було безхмарним. Парі на шляху до щастя довелося здолати чимало перешкод. Та вони впоралися, завдяки підтримці одне одного.

“Готуюся до зимового блекауту влітку”: роблю 20 банок закуски “Сніданок туриста” – вистачить на всю родину

Якщо взимку вимкнуть світло, голодними не залишитеся. Відкриєте баночку "Сніданку туриста" і смачно поласуєте при свічках. А про консервований наїдок слід потурбуватися зараз, зробивши заготівлю.

“25 років у Кварталі”: Кравець пояснила, чому покинула проєкт свого життя після “квартального” чоловіка

Майже чверть віку Олена Кравець виходила на сцену "Кварталу 95", розважаючи публіку разом із колегами. А восени 2022 року, повернувшись з-за кордону, приголомшила новиною, що покидає проєкт.