“Ми вели себе зовсім несерйозно”: Валентина Хамайко одружилась з Андрієм Оністратом на 19-й рік стосунків

Українська телеведуча Валентина Хамайко одружилась зі спортсменом Андрієм Оністратом, про що повідомила у своєму блозі та розповіла, як пройшов цей прекрасний день.

Українська телеведуча каналу 1+1 Валентина Хамайко нарешті одружилась зі спортсменом Андрієм Оністратом, про що повідомила у своєму блозі. Пара разом прожила вже 18 років та мають спільних чотирьох діточок. Як коментує сама зірка, вже прожили і в горі, і в радості.

Пара має дітей – двох дівчаток – Соломія та Мирослава, та двох синів – Михайло та Андрій.

Роками раніше пара лише обвінчались, але на весілля так і не наважились, відклали на потім. Андрій зараз є офіцером та захисником України, тому на цей крок не просто так наважилась пара.

На весілля вони запросили найрідніших – дітей, сестра з племінниками, тато Аркадій. Але, не всі змогли бути присутніми, син Михайло був на іспитах, тому не зміг доєднатись до важливої події родини, а дівчинка Соломія надала перевагу іншим справам, як прокоментувала її мати.
Днями тому, пара вирішила нарешті одружитися та прийшли до цього рішення.

Валентина Хамайко нарешті зіграла весілля зі своїм чоловіком
Валентина Хамайко нарешті зіграла весілля зі своїм чоловіком

Весілля вийшло спонтанним та запланованим лише за декілька годин. Валентина обрала довгу літню в’язану сукню молочного кольору, а чоловік – темно-синій костюм смокінг, тож, все виглядало дуже гармонічно та естетично.

Поки телеведуча бігала по салонах краси та робила зачіску, її чоловік Андрій збирав для неї букет. Тож, квіти також виявились особливими на їх події.

На фото родина разом із маленькими дітьми, світяться від свого щастя та отримують насолоду від цього прекрасного дня, який запам’ятається назавжди.

Валентина Хамайко нарешті зіграла весілля зі своїм чоловіком
Валентина Хамайко нарешті зіграла весілля зі своїм чоловіком

На самій церемонії подружжя поводило себе не дуже серйозно, про що розказала сама ведуча у своїх сторіс та прикріпила фотографію, де вони разом із чоловіком сміються під час обручення.

Валентина Хамайко нарешті зіграла весілля зі своїм чоловіком
Валентина Хамайко нарешті зіграла весілля зі своїм чоловіком

Вчора – щаслива пара, а сьогодні знову захисник України та любляча жінка, яка чекає на свого героя вдома: “А вже сьогодні Андрій знову їде у відрядження…Завжди жахливо нервую. Але поки ще дозволю собі насолодитися вчорашнім днем”.

Популярне

Схожі статті

“Французькі канікули”: Брежнєва змінила місце дислокації та перебралася в найромантичнішу країну без Меладзе

Українські зірки разом відпочивали протягом місяця за кордоном: родини співачки Віри Брежнєвої та дизайнерки Катерини Сільченко зібрались разом у спекотній Італії.

Перерослі огірки не викидаю – роблю смачну огіркову ікру: закриваю по 30 банок і все одно мало на всю зиму

Якщо огірки перезріли, не потрібно їх нести на смітник. Краще переробити на ікру й закрутити. Взимку буде як знахідка. Нічого стерилізувати не доведеться. Тож впораєтеся за годину-півтори.

Підсіла на хек за цим рецептом і не можу перестати його готувати: більше не треба смажити рибу. Ну вау!

Простий, швидкий та дієтичний рецепт приготування риби. Вам сподобається цей спосіб приготування, від якого неможливо відірватись. Ідеально смакує до будь-якого гарніру.