“Це так оцінила держава мою роботу”: Попович, Поплавський, Зібров та інші артисти назвали свою пенсію

Багато артистів, які поклали всі сили та протягом багатьох десятиліть розвивали українську культуру, в підсумку залишилися біля розбитого корита – отримують копійчані пенсії.

Володимир Бебешко

Композитор і продюсер багато співпрацював із молодими артистами, а ще разом із Кузьмою робили круті музичні проєкти. Та коли 5 років тому чоловік завітав до Пенсійного фонду, йому нарахували аж… 1800 грн щомісячного утримання. Ось так оцінила держава чималі заслуги 67-річного старшого брата Левка Дурка.

Яку пенсію отримують українські знаменитості

Олексій Залевський

Недалеко від Бебешка зайшов і відомий український дизайнер. Нині 49-річний чоловік не може працювати через цілий букет хвороб та страждає на некроз кісток. А пенсію з інвалідності йому призначили всього 2070 гривень. На таких грошенятах далеко не розженешся.

Яку пенсію отримують українські знаменитості

Іван Попович

Народний артист нещодавно відзначив 75-річчя, причому зробив це на сцені, з мікрофоном у руках. Але держава не цінує подібної жаги до мистецтва, виплачуючи щомісяця пенсійне утримання у сумі 5 тисяч гривень. Цього співаку вистачає лише щоб заправити автівку та доїхати з Закарпаття до Києва.

Яку пенсію отримують українські знаменитості

Павло Зібров

67-річний співак вважав, що за всі реалії та нагороди, що має від держави, отримає пенсійне утримання на рівні 50 тисяч гривень, не менше. На жаль, сума пенсії Павла Миколайовича виявилася значно меншою. Йому призначили спочатку 2,5 тис., потім пенсія зросла до 4 тисяч. Нині ж складає вже 8,3 тис. гривень. Якось незаслужено.

Яку пенсію отримують українські знаменитості

Михайло Поплавський

74-річному ректору, що співає, можна сказати, поталанило. Колеги заздрять Михайлу Михайловичу, оскільки той заробляє щомісяця до 17 тисяч пенсійних виплат. Це набагато більше, аніж у більшості пересічних українців та навіть народних артистів.

Яку пенсію отримують українські знаменитості

Популярне

Схожі статті

“Французькі канікули”: Брежнєва змінила місце дислокації та перебралася в найромантичнішу країну без Меладзе

Українські зірки разом відпочивали протягом місяця за кордоном: родини співачки Віри Брежнєвої та дизайнерки Катерини Сільченко зібрались разом у спекотній Італії.

Перерослі огірки не викидаю – роблю смачну огіркову ікру: закриваю по 30 банок і все одно мало на всю зиму

Якщо огірки перезріли, не потрібно їх нести на смітник. Краще переробити на ікру й закрутити. Взимку буде як знахідка. Нічого стерилізувати не доведеться. Тож впораєтеся за годину-півтори.

Підсіла на хек за цим рецептом і не можу перестати його готувати: більше не треба смажити рибу. Ну вау!

Простий, швидкий та дієтичний рецепт приготування риби. Вам сподобається цей спосіб приготування, від якого неможливо відірватись. Ідеально смакує до будь-якого гарніру.