Українсько-азербайджанський красень: Ірина Білик показала свого 9-річного сина від п’ятого шлюбу

Українська співачка Ірина Білик вперше за довгий час показала свого молодшого сина від п'ятого шлюбу. 8-річний Табріз помітно підріс і подорослішав.

Ірина Білик – мама двох дітей. Різниця у віці між старшим та молодшим синами співачки складає аж 16 років. Старшого Гліба співачка народила у своєму першому шлюбі з моделлю Андрієм Оверчуком. Вдруге на поповнення Білик наважилася лише з п’ятим чоловіком – російським продюсером азербайджанського походження Асланом Ахмадовим.

Як виглядає син Ірини Білик від Ахмадова
Як виглядає син Ірини Білик від Ахмадова

Коли співачка захотіла знову стати мамою, їй було вже далеко за 40. Ірина вже не могла самостійно виносити дитину, тому скористалася послугами сурогатного материнства. Так на світ з’явився маленький Табріз. І хоча шлюб Білик з Ахмадовим не склався і вони розлучилися, співачка щаслива, що має маленького сина.

Білик не приховує 8-річного Табріза від публіки та вкрай рідко показує його на публіку і майже не публікує з ним спільних фотографій. Та нещодавно у своєму Інстаграм-блозі співачка вирішила показати, як підріс її син і оприлюднила його свіже фото.

Так, помітно, як Табріз підріс і став дорослішати. Хлопчик має досить довге, темне волосся. Також, важко не помітити його азербайджанське коріння.

В підписі до фото Ірина Білик розповіла, що її молодший син вперше закохався.

Пам’ятаєте своє перше кохання в дитинстві?

, – підписала фото сина Ірина Білик.

Користувачі Мережі у коментарях поділилися своїми історіями кохання і відмітили, що Табріз – дуже гарний хлопчик.

Ось, що пишуть коментатори:

“Гарний хлопчик! Хай росте щасливим”;

“Такий красень, як намальований!”;

“Який красень росте!”;

“Дуже гарний хлопчик. Щастя йому”;

“А я закохалась в Табзіза! Яке гарне хлопʼя!”;

“Мамин красунчик”.

Популярне

Схожі статті

“Французькі канікули”: Брежнєва змінила місце дислокації та перебралася в найромантичнішу країну без Меладзе

Українські зірки разом відпочивали протягом місяця за кордоном: родини співачки Віри Брежнєвої та дизайнерки Катерини Сільченко зібрались разом у спекотній Італії.

Перерослі огірки не викидаю – роблю смачну огіркову ікру: закриваю по 30 банок і все одно мало на всю зиму

Якщо огірки перезріли, не потрібно їх нести на смітник. Краще переробити на ікру й закрутити. Взимку буде як знахідка. Нічого стерилізувати не доведеться. Тож впораєтеся за годину-півтори.

Підсіла на хек за цим рецептом і не можу перестати його готувати: більше не треба смажити рибу. Ну вау!

Простий, швидкий та дієтичний рецепт приготування риби. Вам сподобається цей спосіб приготування, від якого неможливо відірватись. Ідеально смакує до будь-якого гарніру.