“Не лише з мікрофоном, але й з лопатою”: Тіна Кароль, Альона Альона, Тарас Цимбалюк показалися на городі

Зірки здатні не лише красуватися на сцені. Вони залюбки роблять перепочинок від виступів, виходять на город і з задоволенням порпаються на грядках. Хто не боїться взяти до рук лопату чи сапу?

Alyona Alyona

Реп-зірка народилася у невеликій Капітанівці на Кіровоградщині. Згодом родина переїхала до Баришівки. Тож дівчина, хоча і стала справжньою зіркою й підкорила всю Європу, не забула минулих справ.

Знаменитості не соромляться горбатитися на городі

Тож коли приїжджає відвідати батьків, Альона Савраненко перевдягається у робочий комбінезон і простує на город. Не цурається жодної роботи. Якщо потрібно, то і гній поміж грядок лопатою розподілить.

Тарас Цимбалюк

Зірка “Спіймати Кайдаша” народився у Корсунь-Шевченківському на Черкащині. Отже, коли приїжджає відвідати батьків, допомагає рідним, чим може. Ось і цього разу вийшов із мамою на город із потрібними інструментами.

Знаменитості не соромляться горбатитися на городі

Тож гуртом боролися з бур’янами, які заважають жити культурним рослинам. Певно, фізична праця припала знаменитому чоловіку до вподоби, оскільки він порадив підписникам свого Інстаграму:

“Цінуйте кожну мить!”

Тіна Кароль

Доля склалася так, що будинок, подарований чоловіком на честь народження сина Веніаміна, Тіні Кароль довелося доводити до ладу самотужки. То й виділила чимало місця для городини та дерев. Тепер зірка лише встигає збирати врожаї.

Знаменитості не соромляться горбатитися на городі

За полуницею йдуть черешні, а там і кабачки з баклажанами на підході. У золотих руках Тіни плоди дав навіть ананас. Співачка залюбки робить фоторепортажі з власного обійстя. Та показує на лише квітучі троянди, але й як сама копирсається на грядках, не шкодуючи дорогого манікюру.

Популярне

Схожі статті

“Полякова та Кароль вдоволені своєю нинішньою вагою, а дехто ні”: скільки кілограмів важать українські зірки

Всі зірки намагаються досягти ідеальних форм. При цьому вага у знаменитостей достатньо різниться. Погляньмо на ваги, коли Полякова, Кароль, Мішина, Alyona Alyona зважуються.

“Оголошую марафон “Богиня”: 48-річна Наталія Могилевська показала свої форми у всій красі

Наталія Могилевська полюбляє тішити підписників свого Інстаграм-акаунту знімками, що не мають жодного стосунку до творчої діяльності співачки. Ось і цього разу показала фото зі спортзалу.

“Зашквари тижня”: Каменських гуляла у метро, Пивоваров обливав усіх водою, Даша Кацуріна принизила Дантеса

Час від часу знаменитості можуть утнути таке, що вражає прихильників до глибини душі. Зазвичай подібні витівки довго обговорюються, обростаючи купою мемів. Перерахуймо останні зіркові зашквари.