Зі смерті Анастасії Заворотнюк пройшло 40 днів: з’явилося перше і єдине фото, як обличчя актриси змінив рак

Вже минуло 40 днів, як немає відомої акторки Анастасії Заворотнюк. Донька артистки Анна вперше вирішила показати, якою була її мама в останні роки життя.

Зірка серіалу “Моя прекрасна няня” Анастасія Заворотнюк пішла з життя 30 травня 2024 року. Акторка останні 5 років боролася з онкологією та все ж програла у цій нерівній боротьбі.

Варто відзначити, що всі ці 5 років акторка не виходила на зв’язок зі своїми прихильниками, а її рідні не давали жодних коментарів щодо хвороби та лікування Заворотнюк. У Мережі немає фото Анастасії після того, як стало відомо про її хворобу.

Втім, на 40-й день після смерті Анастасії її старша донька Анна Заворотнюк записала відео в Інстаграм, де розповіла про свій стан і вперше показала фото акторки, яке, очевидно, було зроблене під час її хвороби.

Донька Заворотнюк вперше показала, як виглядала акторка незадовго до смерті
Донька Заворотнюк вперше показала, як виглядала акторка незадовго до смерті

Так, на знімку портрет Заворотнюк стоїть в домі біля столу. На столі стоїть букет червоних троянд у вазі і горять свічки.

На фото Анастасія зображена крупним планом. Помітно, що її обличчя не таке, як було до хвороби: набряки та мішки під очима її дуже змінили. При цьому акторка посміхається.

40 днів, як тебе немає. Частина мого серця назавжди віддана тобі. Тепер ти – мій зв’язок з небом. Вічна пам’ять.

Також Анна вперше за 40 днів вийшла  у розмовні сторіс і розповіла про свій стан.

Донька Заворотнюк вперше показала, як виглядала акторка незадовго до смерті
Донька Заворотнюк вперше показала, як виглядала акторка незадовго до смерті

Всі 40 днів я проводила з сім’єю, дуже багато згадували матусю. Якісь наші радісні спільні моменти. Я для себе зрозуміла одну правильну річ, яка мені дозволить рухатися далі. Це те, що їй там краще і простіше. Вона дуже сильно хворіла, всі ці 5 років були дуже важкими, особливо останні кілька років. Їй там дійсно краще. Ми, її діти, повинні бути її продовженням, радувати її, бути щасливими, здоровими і просто жити далі.

, – висловилася Анна.

Популярне

Схожі статті

Ніхто й ніколи не бачив жодного з її обранців: Леся Нікітюк вигадує романтичні стосунки з чоловіками?

Леся Нікітюк — одна з найбільш харизматичних і жартівливих ведучих. Але є одне питання, яке не дає спокою її шанувальникам: де ж таємничий "хтось", з яким вона нібито перебуває у стосунках? 

Ох, який смачний рецепт я знайшла: шоколадний торт з млинців із заварним кремом. Просто, смачно і красиво!

Цей десерт створює враження, ніби ви витратили години на його приготування, хоча насправді все значно простіше, ніж здається. Торт має показний вигляд, тож не соромно подати його й на святковий стіл.

Дмитро Жук більше не у фаворі: 30-річний хлопець з Америки зайняв місце в житті та серці Тіни Кароль

Не кожен вміє постійно триматися на вершині уваги. Але це точно не про Тіну Кароль. Варто лише співачці з'явитися на публіці поруч із чоловіком, як одразу починаються здогадки про новий роман.