facebook

“З ким вони проводять дні й ночі?”: Мішель Андраде, Аліна Гросу, Могилевська не показують своїх обранців

Зазвичай зірки хочуть, щоб про них багато говорили, й показують особисте життя без жодних заборон. Та останнім часом з'явилася тенденція приховувати своїх коханих, викликаючи цікавість у фанів.

Мішель Андраде

Поряд зі співачкою ми ніколи не бачили бойфренда. Після пристрасної фотосесії з дівчиною болівійку взагалі запідозрили у нетрадиційній орієнтації. Та в інтерв’ю Мішель пояснила, що з дівчатами лише цілувалася як з подругами.

Знаменитості приховують своїх коханих чоловіків

Натомість дівчині подобаються чоловіки. Бойфренд в Андраде є. Він, напевно, заможний, оскільки подарував їй круту автівку. Але вона свідомо не показує його на загал, пояснивши, що “поважає його кордони”. Зірка також зізналася, що поки не є зарученою.

Наталія Могилевська

Вже 3-ій рік поспіль співачка інтригує публіку наявністю таємничого коханого. Розповідає, який Валентин класний, і як у всьому допомагає. Відомо, що заможний і жив якийсь час за океаном.

Знаменитості приховують своїх коханих чоловіків

От тільки широкий загал бачив виключно потилицю чоловіка. Ще однією сенсацією стало, що на початку повномасштабного вторгнення пара спромоглася всиновити двох сестричок-сиріт Софійку та Мішель. Їхніх облич Наталія в мережу теж не викладає – тільки вид ззаду.

Аліна Гросу

Та всі рекорди з таємничості побила ця знаменитість. Оскільки спромоглася приховати особу не бойфренда чи нареченого, а законного чоловіка. Аліна пояснила, що зробила це свідомо. Мовляв, якщо замінить його на іншого, то прихильники нічого не помітять.

Знаменитості приховують своїх коханих чоловіків

Поки що ми мали можливість побачити купу весільних світлин. На фото щаслива наречена обіймається й цілується з високим брюнетом, якого завжди видно тільки ззаду. Потилиця дуже нагадує колишнього коханого Аліни росіянина Романа Полянського. Тож, можливо, саме з цим і пов’язана подібна конспіративність.

Популярне

Схожі статті

Святослав Вакарчук у порваному светрі подякував за 5 концертів, 2 з яких було зірвано: ось таке неподобство

Гурт "Океан Ельзи" відіграв 5 концертів поспіль у Палаці Спорту з нагоди 30-річчя. Щоразу зал забитий ущерть. Святослав Вакарчук подякував усім присутнім на дійстві, попри непорозуміння, що виникли.

“З візою сталися проблеми”: донька Олі Полякової 19-річна Маша так і не поїхала до Америки на навчання

У 2022 році Оля Полякова хвалилася, що старша донька Маша навчатиметься у музичному коледжі в Англії. Згодом говорила, що дівчина перевелася до американського Берклі. Де вона насправді?

Одні просять, щоб було що випити, інші – коней: що є у райдері Полякової, Каменських та інших артистів

Кожен артист висуває певні вимоги до організаторів концерту, куди їх запрошують. Ці вимоги називаються райдер. Окрім звичайних речей деякі артисти замовляють щось дійсно неординарне.

Дружина Романа Сасанчина, який переміг у “Голосі країни 10”, виплеснула свої емоції: “Дикий істеричний плач”

За родинним життям Романа Сасанчина стежить чимало людей після того, як молодик здобув перемогу в "Голосі країни". Дружина Іванна теж частенько виходить на зв'язок, розповідаючи про власні проблеми.

“Квартет вкупі”: Юрій Горбунов і Катерина Осадча замилували мережу цим фото. Дітки схожі, як 2 краплі води

Знаменитий український телеведучий Юрій Горбунов замилував мережу світлиною з родиною у повному складі. Ведучий не часто ділиться особистим життям, тому фото викликало безліч відгуків у мережі.

Зірка “Дизель Шоу” Яна Глущенко згадала жінку, за якою плакала вся країна: Марини Поплавської немає 6 років

20 жовтня 2018 року назавжди стало для акторів "Дизель Шоу" чорним днем. Адже саме тоді водій автобуса, в якому поверталися з гастролей, не впорався з керуванням. Підсумок став трагічним.