“З ким вони проводять дні й ночі?”: Мішель Андраде, Аліна Гросу, Могилевська не показують своїх обранців

Зазвичай зірки хочуть, щоб про них багато говорили, й показують особисте життя без жодних заборон. Та останнім часом з'явилася тенденція приховувати своїх коханих, викликаючи цікавість у фанів.

Мішель Андраде

Поряд зі співачкою ми ніколи не бачили бойфренда. Після пристрасної фотосесії з дівчиною болівійку взагалі запідозрили у нетрадиційній орієнтації. Та в інтерв’ю Мішель пояснила, що з дівчатами лише цілувалася як з подругами.

Знаменитості приховують своїх коханих чоловіків

Натомість дівчині подобаються чоловіки. Бойфренд в Андраде є. Він, напевно, заможний, оскільки подарував їй круту автівку. Але вона свідомо не показує його на загал, пояснивши, що “поважає його кордони”. Зірка також зізналася, що поки не є зарученою.

Наталія Могилевська

Вже 3-ій рік поспіль співачка інтригує публіку наявністю таємничого коханого. Розповідає, який Валентин класний, і як у всьому допомагає. Відомо, що заможний і жив якийсь час за океаном.

Знаменитості приховують своїх коханих чоловіків

От тільки широкий загал бачив виключно потилицю чоловіка. Ще однією сенсацією стало, що на початку повномасштабного вторгнення пара спромоглася всиновити двох сестричок-сиріт Софійку та Мішель. Їхніх облич Наталія в мережу теж не викладає – тільки вид ззаду.

Аліна Гросу

Та всі рекорди з таємничості побила ця знаменитість. Оскільки спромоглася приховати особу не бойфренда чи нареченого, а законного чоловіка. Аліна пояснила, що зробила це свідомо. Мовляв, якщо замінить його на іншого, то прихильники нічого не помітять.

Знаменитості приховують своїх коханих чоловіків

Поки що ми мали можливість побачити купу весільних світлин. На фото щаслива наречена обіймається й цілується з високим брюнетом, якого завжди видно тільки ззаду. Потилиця дуже нагадує колишнього коханого Аліни росіянина Романа Полянського. Тож, можливо, саме з цим і пов’язана подібна конспіративність.

Популярне

Схожі статті

“Можна копита відкинути”: 35-річна Ксенія Мішина назвала причину, чому останнім часом так багато працює

Українська актриса Ксенія Мішина зізналась, що останнім часом дуже багато працює. Як виявилось, робить вона це не для себе та навіть не для власного сина Платона.

Наталія Могилевська – мати двох, дружина і справжня господиня: рецепт шарлотки від української співачки

Відома українська співачка Наталія Могилевська розповіла, як готує яблучну шарлотку для своїх рідних. Зірка зізналась, що має фірмовий рецепт, який подобається всім.

“Я не жила в цій квартирі 4 роки”: Оля Полякова показала ремонт у київській оселі, де впала стеля. ФОТО

Ремонт у київській квартирі Олі Полякової тривав довгих 4 роки. Та, певно, повернення доньки Аліси з Англії та необхідність школярці жити в столиці значно прискорили темпи робіт.