facebook

Всі гадали, що вона з Кондратюком, а Аіда Ніколайчук знайшла кращий варіант: співачка виходить за американця

Скромниця Аіда Ніколайчук, яка двічі брала штурмом "Х-Фактор", виявилася ще тою перелюбкою. Красуня вже втретє збирається стати на весільний рушник. На цей раз обранцем співачки став іноземець.

Аіда Ніколайчук з другої спроби спромоглася виграти у шоу “Х-Фактор”, а щоб здобути щастя, співачці знадобилося тричі ставати на весільний рушник. Щаслива українка, яка нині перебуває в Америці, сповістила, що виходить заміж утретє.

Аіда Ніколайчук втретє виходить заміж: з нареченим

Емігрувала в Штати колишня підопічна Ігоря Кондратюка 2,5 роки тому. На жаль, забрати з собою сина не вдалося. Як Аіда не вмовляла, той твердо вирішив – залишиться в Україні. А матусю відпустив, щоб будувала власне нове життя.

Аіда Ніколайчук втретє виходить заміж: з Ігорем Кондратюком

Як бачимо, за океаном Ніколайчук поталанило знайти своє щастя. Вона закохалася в іноземця. Голубки разом вже кілька років. Тепер вирішили поєднати свої долі. Тож українка отримала в подарунок від нареченого дорогу каблучку з величезним камінчиком.

Аіда Ніколайчук втретє виходить заміж: з Микитою Подольським

Наречений Аіди виклав в Інстаграм світлину, на якій вони перебувають на кам’янистому узбережжі океану. Ніколайчук ніжно торкається губами щоки нареченого. Видно, що жінка з чарівним голосом щаслива.

Аіда Ніколайчук втретє виходить заміж: з сином Максимом

Колись учасниці талант-шоу приписували стосунки з Ігорем Кондратюком. Та по завершенні співпраці вони перестали бачитися. Продюсер скаржився, що вони не зійшлися характерами.

Сина Максима Аіда народила в першому шлюбі ще до того, як стала знаменитістю, а була звичайною касиркою у супермаркеті. Після припинення співпраці з Кондратюком співачка вийшла заміж за білоруського спортсмена Микиту Подольського, який був набагато молодшим за знаменитість. Цей шлюб протримався 5 років. У 2018 році вони розлучилися.

Популярне

Схожі статті

Роздає автографи та керує елітним авто: Олена Кравець потурає примхам 8-річного сина. Прогресивне виховання

Життя знаменитостей часто схоже на казку: розкішні будинки й автомобілі та звісно ж, слава. Але що відбувається, коли дитина виростає в такій атмосфері й мріє про власну зірковість ще в юному віці? 

Раніше чутки про роман відкидала, а зараз переймається його серцем: Злата Огнєвіч хоче побачення з Хливнюком

Іноді сценічні образи та пісні так влучно відображають внутрішній світ артистів, що починаєш асоціювати їх із реальністю. Така доля спіткала Злату Огнєвіч з Андрієм Хливнюком.

Білі меблі, відкриті шафи, оранжеве крісло: Олександр Педан показав оселю, в якій виховує з дружиною сина

Олександр Педан уже 21 рік живе у шлюбі з Інною. Разом виховують доньку й сина. Цікаво, як подружжя облаштувало своє родинне гніздечко? Зазирнемо у квартиру до телеведучого.