facebook

Не натуральні блондинки: Гросу, Ребрик та Тіна Кароль все життя приховують свій натуральний колір волосся

Найвідоміші блондинки України Аліна Гросу, Лілія Ребрик та Тіна Кароль від природи мають зовсім інший колір волосся. Втім, натуральний колір цим красуням пасує набагато менше, ніж блонд.

В суспільстві прийнято вважати, що будь-якій людині найбільше пасує саме її природний колір волосся. Найчастіше, це дійсно так. Адже природній колір волосся завжди гармонійно виглядає з відтінком шкіри та кольором очей. Втім, буває, що кардинальні зміни кольору волосся надає особливості образу. Так, багато хто й не здогадується, що найвідоміші білявки українського шоу-бізнесу насправді мають зовсім інший колір волосся від природи.

Лілія Ребрик

Українська акторка та телеведуча Лілія Ребрик на українській сцені вже 20 років. Весь цей час жінка не змінює образ і залишається білявкою. Їй дуже пасує цей колір волосся і важко повірити, що натуральний колір волосся Лілії – темний. Останні фото Ребрик з натуральним волоссям були зроблені ще у юності.

Лілія Ребрик зізналася, який у неї натуральний колір волосся і показала фото 20-річної давнини
Який натуральний колір волосся Лілії Ребрик

Колись, на початку кар’єри стилісти перефарбували брюнетку Лілію Ребрик у білявку і запевнили, що так вона більш яскрава і її легше помітити. З того часу жінка фарбує волосся і не може себе уявити в іншому образі.

Аліна Гросу

Ще одна відома білявка Аліна Гросу насправді брюнетка. В юності співачка якийсь час носила свій натуральний колір і виглядала досить ефектно.

Який натуральний колір волосся Аліни Гросу
Який натуральний колір волосся Аліни Гросу

Втім, в якийсь момент Аліна вирішила поекспериментувати із зовнішністю і пофарбувалася у блонд, який носить до сьогодні. Співачка зізнається, що блонд їй подобається більше за натуральний колір волосся і так вона відчуває себе більш ніжнішою та витонченою.

Тіна Кароль

Одна з найвідоміших українських блондинок Тіна Кароль також має інший відтінок волосся. Співачка від народження має русяве волосся, втім від початку кар’єри фарбується у блонд.

Який натуральний колір волосся Тіни Кароль
Який натуральний колір волосся Тіни Кароль

Варто відзначити, що раніше Тіна фарбувалась у дуже світлий блонд, а зараз обирає більш теплий відтінок – медовий.

Популярне

Схожі статті

Раніше чутки про роман відкидала, а зараз переймається його серцем: Злата Огнєвіч хоче побачення з Хливнюком

Іноді сценічні образи та пісні так влучно відображають внутрішній світ артистів, що починаєш асоціювати їх із реальністю. Така доля спіткала Злату Огнєвіч з Андрієм Хливнюком.

Білі меблі, відкриті шафи, оранжеве крісло: Олександр Педан показав оселю, в якій виховує з дружиною сина

Олександр Педан уже 21 рік живе у шлюбі з Інною. Разом виховують доньку й сина. Цікаво, як подружжя облаштувало своє родинне гніздечко? Зазирнемо у квартиру до телеведучого.

Марічка Падалко з 1+1 зізналася, що при розлученні залишила все майно колишньому: “Більше, ніж він заробив”

Не всім відомо, що багатодітна мама Марічка Падалко мала перший шлюб, в якому за 15 років так і не народила. Натомість поступилася чоловіку майном, аби тільки розлучитися та піти до Єгора Соболєва.