facebook

“Вишеньки-черешеньки”: ці зірки зробили “бідні” форми вище поясу смачним плюсом – Огнєвіч, Мішина, Нікітюк

Зазвичай зірки намагаються збільшити свій бюст, якщо від природи не отримали необхідного. Та є й затяті супротивниці хірургічного втручання у жіночі принади. Хто вони?

Злата Огнєвіч

Співачці 38 років, а вона жодного разу не лягала під ніж хірурга. Навіть не наважилася збільшити груди. Дуже давно Злата подивилася на подругу, яка вставила імпланти, й собі закортіло мати подібні принади, адже результат був приголомшливий.

Знаменитості відмовилися збільшувати жіночі принади

Та коли уявила, що доведеться лягати на операційній стіл, а потім проходити реабілітацію, вирішила відмовитися від подібної перспективи. Тож про мамопластику знаменитість забула й не повертається до цього питання. Принаймні поки що.

Ксенія Мішина

Коли торік восени акторка виклала в Інстаграм-сторіз фото з лікарні, сповістивши, що пережила операцію, фани подумали, що Ксенія наважилася на збільшення зони декольте. Мішина запевнила, що операція була плановою і не стосувалася мамопластики.

Знаменитості відмовилися збільшувати жіночі принади

Ведуча шоу “Я люблю Україну” вдоволена своїми природними формами й поки що не збирається нічого змінювати. Тож оперувала інший орган, щоправда, не сповістила, який.

Леся Нікітюк

Ведуча не приховує подробиць зі свого життя. От і на питання підписників щодо пластики опуклостей, Леді Ле запевнила, що імплантів собі не ставила. В принципі, Нікітюк ставиться нормально до жінок, які вдаються до мамопластики.

Знаменитості відмовилися збільшувати жіночі принади

З одним застереженням – принади не повинні виглядати немов “гарбузи”, а мають підходити за розмірами. Можливо, якби 36-річна знаменитість вдалася до кардинальних змін тіла, то й пару б швидше знайшла. Тим паче, що вимоги до кандидата ставить прості: “аби на хліб заробляв”.

Популярне

Схожі статті

Святослав Вакарчук у порваному светрі подякував за 5 концертів, 2 з яких було зірвано: ось таке неподобство

Гурт "Океан Ельзи" відіграв 5 концертів поспіль у Палаці Спорту з нагоди 30-річчя. Щоразу зал забитий ущерть. Святослав Вакарчук подякував усім присутнім на дійстві, попри непорозуміння, що виникли.

“З візою сталися проблеми”: донька Олі Полякової 19-річна Маша так і не поїхала до Америки на навчання

У 2022 році Оля Полякова хвалилася, що старша донька Маша навчатиметься у музичному коледжі в Англії. Згодом говорила, що дівчина перевелася до американського Берклі. Де вона насправді?

Одні просять, щоб було що випити, інші – коней: що є у райдері Полякової, Каменських та інших артистів

Кожен артист висуває певні вимоги до організаторів концерту, куди їх запрошують. Ці вимоги називаються райдер. Окрім звичайних речей деякі артисти замовляють щось дійсно неординарне.

Дружина Романа Сасанчина, який переміг у “Голосі країни 10”, виплеснула свої емоції: “Дикий істеричний плач”

За родинним життям Романа Сасанчина стежить чимало людей після того, як молодик здобув перемогу в "Голосі країни". Дружина Іванна теж частенько виходить на зв'язок, розповідаючи про власні проблеми.

“Квартет вкупі”: Юрій Горбунов і Катерина Осадча замилували мережу цим фото. Дітки схожі, як 2 краплі води

Знаменитий український телеведучий Юрій Горбунов замилував мережу світлиною з родиною у повному складі. Ведучий не часто ділиться особистим життям, тому фото викликало безліч відгуків у мережі.

Зірка “Дизель Шоу” Яна Глущенко згадала жінку, за якою плакала вся країна: Марини Поплавської немає 6 років

20 жовтня 2018 року назавжди стало для акторів "Дизель Шоу" чорним днем. Адже саме тоді водій автобуса, в якому поверталися з гастролей, не впорався з керуванням. Підсумок став трагічним.