facebook

“Знамениті татусі-герої серед нас”: Павлік, Порошенко, Вірастюк, Саакашвілі мають по четверо дітей

Чимало знаменитих людей вдало поєднують життя в багатодітній родині з роботою. Сьогодні поговоримо про татусів, які мають по четверо дітей. Таких серед знаменитостей чимало.

Віктор Павлік

Уперше батьком співак став у 19 років. Перша дружина Лідія народила йому первістка Олександра. За 4 роки Павлік став батьком доньки Христини, яку народила Світлана з Узбекистану.

Татусі мають 4 дітей: старші Олександр, Христина, Павло

Лариса Созаєва з Тернополя подарувала артисту ще одного сина Павла, який помер у 21 рік від раку. На той момент татусь уже покинув родину й одружився з Катею Репяховою. У цьому шлюбі теж знайшовся синочок Михайлик, якому 15 червня мине 3 рочки.

Татусі мають 4 дітей: молодший Михайлик

Василь Вірастюк

Стронгмен теж зовсім недавно став батьком учетверте. Малюк Володимир народився, коли батько ще перебував у стані судової тяганини з розлученням із другою дружиною. Перша, Світлана Забіяка, була чемпіонкою з фітнесу.

Татусі мають 4 дітей: Сашко, Адам, Олег, найменшого сина Вірастюк поки не показує

Вона народила Василю первістка Адама, якому вже 20 років. Після трагічної загибелі жінки Вірастюк одружився з Інною, яка народила ще двох синів Олега та Сашка. Хлопцям відповідно 16 та 8 років.

Міхеїл Саакашвілі

Більшість певна, що колишній президент Грузії має лише двох синів від Сандри, з якою побрався у 1993 році. Різниця між братами Едуардом та Ніколозом складає 10 років. Натомість у батька хлопців є ще й дві донечки.

Татусі мають 4 дітей: старші сини Едуард з дружиною та Ніколоз з мамою Сандрою

Одну з них Еліс-Марію народила грузинська співачка Софо Ніжарадзе. Іншу, яку назвали Жасмін, подарувала грузинському в’язню українська нардепка Єлизавета Ясько. На знак подяки дівчина отримала від мами Міхеїла квартиру в Києві.

Татусі мають 4 дітей: доньки Еліс-Марія та Жасмін

Петро Порошенко

5-й президент України теж багатодітний батько. У Петра Олексійовича двоє синів та дві донечки. Усіх чотирьох дітей народила дружина Марина, з якою вони перебувають у шлюбі вже 40 років поспіль.

Татусі мають 4 дітей

Первістку Олексію Порошенку минуло 39. Він одружений та має двох дітей. Близнятка Олександра та Євгенія народилися 2000 року. Перша стала економісткою, друга займається анімаційною режисурою. За рік після дівчаток у родині з’явився ще один хлопчик, якого назвали Михайликом.

Популярне

Схожі статті

Білі меблі, відкриті шафи, оранжеве крісло: Олександр Педан показав оселю, в якій виховує з дружиною сина

Олександр Педан уже 21 рік живе у шлюбі з Інною. Разом виховують доньку й сина. Цікаво, як подружжя облаштувало своє родинне гніздечко? Зазирнемо у квартиру до телеведучого.

Марічка Падалко з 1+1 зізналася, що при розлученні залишила все майно колишньому: “Більше, ніж він заробив”

Не всім відомо, що багатодітна мама Марічка Падалко мала перший шлюб, в якому за 15 років так і не народила. Натомість поступилася чоловіку майном, аби тільки розлучитися та піти до Єгора Соболєва.

Непристойно багаті: Камалія, учасниця “МастерШеф” Катя Велика і Оля Полякова – зірки, до яких липнуть гроші

Камалія, Оля Полякова та учасниця "МастерШеф" Катерина Велика неодноразово хизувалися своїми статками. Які джерела прибутку мають ці жінки і скільки вони дійсно заробляють – читайте далі.