facebook

Животик у всій красі: Надя Дорофєєва показала, чи чекають вони з Мішею Кацуріним на поповнення в родині

На тлі чуток про власну вагітність 34-річна Надя Дорофєєва показала свій живіт крупним планом. Стало зрозуміло, чи очікує співачка на поповнення найближчим часом.

34-річна співачка Надя Дорофєєва багато років поспіль не хотіла спішити з вагітністю. Співачка прожила у шлюбі з Володимиром Дантесом 7 років і вони навіть не планували поповнення. Надя неодноразово говорила, що не готова до дітей і хоче весь свій час приділяти кар’єрі.

Та відношення Дорофєєвої до материнства змінилося, коли вона вийшла заміж вдруге. Так, у 2023 році вона узаконила стосунки з ресторатором Михайлом Кацуріним, який має двох дітей від попереднього шлюбу. Зараз Надя часто проводить час з дітьми Кацуріна від попереднього шлюбу і зізнається, що нарешті й сама хоче відчути радість материнства. В одному з інтерв’ю Дорофєєва зізналася, що мріє про сина.

Відома співачка Надя Дорофєєва та Михайло Кацурін побрались у червні цього року
Надя Дорофєєва відреагувала на чутки про вагітність і показала свій живіт

Почувши такі зізнання, прихильники зіркової пари почали ретельно слідкувати за змінами у зовнішності Наді. Публіка очікує, коли співачка вже матиме круглий животик.

На днях в одному з фан-акаунтів Дорофєєвої в Інстаграм з’явилося свіже фото співачки у купальнику. Так, на знімку добре видно живіт зірки.

Надя Дорофєєва відреагувала на чутки про вагітність і показала свій живіт
Надя Дорофєєва відреагувала на чутки про вагітність і показала свій живіт

Жодного натяку на вагітність Дорофєєвої немає. Вона має підтягнуту фігуру і плоский живіт.

До слова, поки Надя Дорофєєва мріє про власну дитину, її колишній чоловік Володимир Дантес виховує двох дітей її нинішнього чоловіка. Так, Вова зараз живе з колишньою дружиною Міші Кацуріна Дашою. Подружжя фактично помінялися партнерами.

Кацуріна і Дантес показались у РАЦСі
Даша Кацуріна і Дантес

Дантес гарно справляється з роллю батька і зізнається, що йому подобається проводити час з дітьми, хоча це і дуже складно. При цьому співак не приховує, що думку щодо власних спадкоємців не змінив. Дантес досі вважає себе чайлдфрі – людиною, яка свідомо відмовляється від народження дітей.

Популярне

Схожі статті

Святослав Вакарчук у порваному светрі подякував за 5 концертів, 2 з яких було зірвано: ось таке неподобство

Гурт "Океан Ельзи" відіграв 5 концертів поспіль у Палаці Спорту з нагоди 30-річчя. Щоразу зал забитий ущерть. Святослав Вакарчук подякував усім присутнім на дійстві, попри непорозуміння, що виникли.

“З візою сталися проблеми”: донька Олі Полякової 19-річна Маша так і не поїхала до Америки на навчання

У 2022 році Оля Полякова хвалилася, що старша донька Маша навчатиметься у музичному коледжі в Англії. Згодом говорила, що дівчина перевелася до американського Берклі. Де вона насправді?

Одні просять, щоб було що випити, інші – коней: що є у райдері Полякової, Каменських та інших артистів

Кожен артист висуває певні вимоги до організаторів концерту, куди їх запрошують. Ці вимоги називаються райдер. Окрім звичайних речей деякі артисти замовляють щось дійсно неординарне.

Дружина Романа Сасанчина, який переміг у “Голосі країни 10”, виплеснула свої емоції: “Дикий істеричний плач”

За родинним життям Романа Сасанчина стежить чимало людей після того, як молодик здобув перемогу в "Голосі країни". Дружина Іванна теж частенько виходить на зв'язок, розповідаючи про власні проблеми.

“Квартет вкупі”: Юрій Горбунов і Катерина Осадча замилували мережу цим фото. Дітки схожі, як 2 краплі води

Знаменитий український телеведучий Юрій Горбунов замилував мережу світлиною з родиною у повному складі. Ведучий не часто ділиться особистим життям, тому фото викликало безліч відгуків у мережі.

Зірка “Дизель Шоу” Яна Глущенко згадала жінку, за якою плакала вся країна: Марини Поплавської немає 6 років

20 жовтня 2018 року назавжди стало для акторів "Дизель Шоу" чорним днем. Адже саме тоді водій автобуса, в якому поверталися з гастролей, не впорався з керуванням. Підсумок став трагічним.