facebook

Є квартира в Києві і будинок на 300 квадратів: як виглядає житло зірки “Квартал 95” Олени Кравець – хороми

Акторка і телеведуча Олена Кравець може похизуватися своєю нерухомістю. Жінка має розкішний будинок на березі Дніпра і простору квартиру у столиці.

Олена Кравець – відома українська акторка і телеведуча. Протягом 20 років жінка працювала у студії “Квартал 95” і, очевидно, гарно заробляла. За зароблені гроші Олена придбала розкішний маєток площею 300 квадратних метрів та простору квартиру.

Як виглядає будинок Олени Кравець

Будинок Олени Кравець розташований на лівому березі Києва прямо на березі Дніпра. У акторки навіть є власне паркомісце для яхти. Маєток знаходиться на невеликій закритій території, яка охороняється. У цьому котеджному поселені всього 17 будинків. Власниками цих маєтків є заможні люди, адже їх вартість дуже висока. Так, щоб орендувати будинок як у Олени Кравець, потрібно заплатити 200 тисяч гривень на місяць.

Як виглядає будинок Олени Кравець
Як виглядає будинок Олени Кравець

Будинок, який майже повністю виконний з дерева, має загальну площу 300 квадратних метрів та два поверхи. Ремонт – сучасний, мінімалістичний. У будинку переважають бежеві та шоколадні тони.

Як виглядає розкішний будинок Олени Кравець
Як виглядає розкішний будинок Олени Кравець

На першому поверсі знаходиться простора вітальня з панорамними вікнами, кухні та вбиральня, а на другому – спальня Олени Кравець з чоловіком та 2 дитячі кімнати.

Як виглядає квартира Олени Кравець

Сім’я Олени більшість часу проживає у будинку, а ось квартиру акторка зараз використовує для роботи. Там Кравець знімає відео-подкасти для свого Ютуб-каналу. Зйомки проводяться у кухні-вітальні, яка є досить просторою і в якій для всіх вистачає місця.

Як виглядає квартира Олени Кравець

Можна помітити схожий стиль ремонту будинку та квартири акторки. Вона любить багато простору, світлі тони та великі, зручні меблі.

Як виглядає квартира Олени Кравець

На стінах квартири можна помітити картини, а також фотографії дітей Олени. Також в інтер’єрі є багато дрібничок, які надають затишності.

Популярне

Схожі статті

Раніше чутки про роман відкидала, а зараз переймається його серцем: Злата Огнєвіч хоче побачення з Хливнюком

Іноді сценічні образи та пісні так влучно відображають внутрішній світ артистів, що починаєш асоціювати їх із реальністю. Така доля спіткала Злату Огнєвіч з Андрієм Хливнюком.

Білі меблі, відкриті шафи, оранжеве крісло: Олександр Педан показав оселю, в якій виховує з дружиною сина

Олександр Педан уже 21 рік живе у шлюбі з Інною. Разом виховують доньку й сина. Цікаво, як подружжя облаштувало своє родинне гніздечко? Зазирнемо у квартиру до телеведучого.

Марічка Падалко з 1+1 зізналася, що при розлученні залишила все майно колишньому: “Більше, ніж він заробив”

Не всім відомо, що багатодітна мама Марічка Падалко мала перший шлюб, в якому за 15 років так і не народила. Натомість поступилася чоловіку майном, аби тільки розлучитися та піти до Єгора Соболєва.