facebook

“Звичка одружуватися”: Лілія Подкопаєва, Володимир Остапчук, Остап Ступка тричі ставали на весільний рушник

Можна назвати купу прізвищ знаменитостей, які живуть у шлюбі довгі роки. Але деяким не поталанило з першого разу зустріти кохання, тож і змушені ставати на весільний рушник знову й знову.

Лілія Подкопаєва

Першим чоловіком олімпійської чемпіонки став Тимофій Нагорний. Оскільки Лілії поставили діагноз безпліддя, пара всиновила хлопчика Вадика. Та щойно у липні 2006 року привезли 8-річного сироту додому, Подкопаєва втямила, що вагітна. Тож у грудні на світ з’явилася похресниця Ані Лорак Кароліна.

Знаменитості тричі відгуляли весілля

За 3 роки пара розлучилася зі скандалом. Лілія навіть не дозволяла Тимофію спілкуватися з дітьми. Удруге гімнастка стала на весільний рушник 2011 року. Обранцем спортсменки став бізнесмен Віктор Костирко. Ці стосунки тримали в таємниці, допоки хтось із друзів випадково не проговорився журналістам.

А 2018 року Подкопаєва в Америці вийшла заміж за Ігоря Дубінського, якому подарувала донечку Евеліну.

Володимир Остапчук

Тричі погуляв на власному весіллі й шоумен. Першою обраницею Володі стала Олена Войченко. Вони побралися 2007 році. За 13 років спільного життя народили двох дітлахів Емілію та Евана.

Знаменитості тричі відгуляли весілля

Розлучився Остапчук через Христину Горняк, з якою познайомився на весіллі, де був тамадою. Тож восени 2020 року відбулося грандіозне весілля з Вєркою Сердючкою та іншими знаменитостями. А рівно за 2 роки голубки несподівано розбіглися.

Коли та як чоловік гуляв третє весілля з Катериною Полтавською, Володимир замовчує. Але пара постійно натякає на те, що вони розписалися, демонструють обручки, а Катруся хвалиться новим прізвищем Остапчук.

Остап Ступка

Богдан Сильвестрович прожив до смерті в одному шлюбі. А от єдиного сина вірності не навчив. Першою дружиною Остапа стала Тетяна Капліна. Коли народився первісток, татусю минуло лише 19 років, і він не був готовим до подружнього життя.

Знаменитості тричі відгуляли весілля

У другому шлюбі з художницею-модельєркою Іриною в Ступки народилося двоє дітей – Богдан та Устина. Втретє актор одружився вже після смерті відомого тата зі студенткою Дариною. В усіх трьох випадках не було пишного весілля, а лише скромний розпис у РАЦСі.

Популярне

Схожі статті

Роздає автографи та керує елітним авто: Олена Кравець потурає примхам 8-річного сина. Прогресивне виховання

Життя знаменитостей часто схоже на казку: розкішні будинки й автомобілі та звісно ж, слава. Але що відбувається, коли дитина виростає в такій атмосфері й мріє про власну зірковість ще в юному віці? 

Раніше чутки про роман відкидала, а зараз переймається його серцем: Злата Огнєвіч хоче побачення з Хливнюком

Іноді сценічні образи та пісні так влучно відображають внутрішній світ артистів, що починаєш асоціювати їх із реальністю. Така доля спіткала Злату Огнєвіч з Андрієм Хливнюком.

Білі меблі, відкриті шафи, оранжеве крісло: Олександр Педан показав оселю, в якій виховує з дружиною сина

Олександр Педан уже 21 рік живе у шлюбі з Інною. Разом виховують доньку й сина. Цікаво, як подружжя облаштувало своє родинне гніздечко? Зазирнемо у квартиру до телеведучого.