facebook

Старша донька Віри Брежнєвої Софія, яка мешкає у США, показала, чим заробляє на життя: “У рушнику та халаті”

Старша донька української співачки Віри Брежнєвої Софія, яка мешкає у США, показала у своєму блозі, чим зараз займається та як заробляє на життя у 23 роки.

Українська співачка Віра Брежнєва має двох доньок від різного шлюбу. Від першого неофіційного шлюбу з Віталієм Войченко – 23-річна Софія та від другого з Михайлом Кіперманом – 14-річна дівчинка Сара.

Як відомо, співачка повернулась до України, після розлучення з Константином Меладзе, з яким вони жили в Італії. Старша донька співачки вже давно переїхала жити до США – Лос-Анджелесу та почала будувати свій кар’єрний шлях саме там. Софія Кіперман давно вже самостійно проживає та нарешті розповіла, чим заробляє на життя в Америці.

Дівчинка займається доволі прибутковою діяльністю – моделінгом та поділилась із цим у своєму блозі. На шляху дівчини вже була не одна професійна зйомка, за яку вона отримувала кошти.

Зараз Софія стала обличчям одного з салонів краси у Лос-Анджелесі та показала фото у блозі, які тепер рекламують організацію.

На фото дівчинка показує, як проводить час за жіночими справами у салоні краси – у рушнику та халаті із журналом, із патчами на обличчі та під час однієї з процедур, яку проводить салон.

Старша донька Віри Брежнєвої показала, як заробляє на життя
Старша донька Віри Брежнєвої показала, як заробляє на життя

Доросла Софія дуже схожа на маму та виглядає дуже ефектно, на що звернули увагу коментарі та прихильники дівчини, які не залишили її без уваги.

“Сонечка, ти красотка!”

Старша донька Віри Брежнєвої показала, як заробляє на життя
Старша донька Віри Брежнєвої показала, як заробляє на життя

Нещодавно Софія відзначила своє 23-річчя, з чим привітала її матуся у своєму блозі та опублікувала добірку фото з різних етапів життя, різних країн та різних подій.

Також, у цьому році Софія Кіперман закінчила коледж у США та похизувалась фотографіями з випускного, де дівчинка позує на фотографію у довгій мантії та із дипломом у руках.

Молодша донька Віри Брежнєвої 14-річна Сара також не відстає від старшої сестри та у своєму блозі ділиться новими фотографіями з нових зйомок – дівчинка виглядає дуже елегантно. Тож, обидві красуні співачки знаходяться себе у моделінгу та поки розвиваються у цих сферах.

Популярне

Схожі статті

Святослав Вакарчук у порваному светрі подякував за 5 концертів, 2 з яких було зірвано: ось таке неподобство

Гурт "Океан Ельзи" відіграв 5 концертів поспіль у Палаці Спорту з нагоди 30-річчя. Щоразу зал забитий ущерть. Святослав Вакарчук подякував усім присутнім на дійстві, попри непорозуміння, що виникли.

“З візою сталися проблеми”: донька Олі Полякової 19-річна Маша так і не поїхала до Америки на навчання

У 2022 році Оля Полякова хвалилася, що старша донька Маша навчатиметься у музичному коледжі в Англії. Згодом говорила, що дівчина перевелася до американського Берклі. Де вона насправді?

Одні просять, щоб було що випити, інші – коней: що є у райдері Полякової, Каменських та інших артистів

Кожен артист висуває певні вимоги до організаторів концерту, куди їх запрошують. Ці вимоги називаються райдер. Окрім звичайних речей деякі артисти замовляють щось дійсно неординарне.

Дружина Романа Сасанчина, який переміг у “Голосі країни 10”, виплеснула свої емоції: “Дикий істеричний плач”

За родинним життям Романа Сасанчина стежить чимало людей після того, як молодик здобув перемогу в "Голосі країни". Дружина Іванна теж частенько виходить на зв'язок, розповідаючи про власні проблеми.

“Квартет вкупі”: Юрій Горбунов і Катерина Осадча замилували мережу цим фото. Дітки схожі, як 2 краплі води

Знаменитий український телеведучий Юрій Горбунов замилував мережу світлиною з родиною у повному складі. Ведучий не часто ділиться особистим життям, тому фото викликало безліч відгуків у мережі.

Зірка “Дизель Шоу” Яна Глущенко згадала жінку, за якою плакала вся країна: Марини Поплавської немає 6 років

20 жовтня 2018 року назавжди стало для акторів "Дизель Шоу" чорним днем. Адже саме тоді водій автобуса, в якому поверталися з гастролей, не впорався з керуванням. Підсумок став трагічним.