Старша донька Віри Брежнєвої Софія, яка мешкає у США, показала, чим заробляє на життя: “У рушнику та халаті”

Старша донька української співачки Віри Брежнєвої Софія, яка мешкає у США, показала у своєму блозі, чим зараз займається та як заробляє на життя у 23 роки.

Українська співачка Віра Брежнєва має двох доньок від різного шлюбу. Від першого неофіційного шлюбу з Віталієм Войченко – 23-річна Софія та від другого з Михайлом Кіперманом – 14-річна дівчинка Сара.

Як відомо, співачка повернулась до України, після розлучення з Константином Меладзе, з яким вони жили в Італії. Старша донька співачки вже давно переїхала жити до США – Лос-Анджелесу та почала будувати свій кар’єрний шлях саме там. Софія Кіперман давно вже самостійно проживає та нарешті розповіла, чим заробляє на життя в Америці.

Дівчинка займається доволі прибутковою діяльністю – моделінгом та поділилась із цим у своєму блозі. На шляху дівчини вже була не одна професійна зйомка, за яку вона отримувала кошти.

Зараз Софія стала обличчям одного з салонів краси у Лос-Анджелесі та показала фото у блозі, які тепер рекламують організацію.

На фото дівчинка показує, як проводить час за жіночими справами у салоні краси – у рушнику та халаті із журналом, із патчами на обличчі та під час однієї з процедур, яку проводить салон.

Старша донька Віри Брежнєвої показала, як заробляє на життя
Старша донька Віри Брежнєвої показала, як заробляє на життя

Доросла Софія дуже схожа на маму та виглядає дуже ефектно, на що звернули увагу коментарі та прихильники дівчини, які не залишили її без уваги.

“Сонечка, ти красотка!”

Старша донька Віри Брежнєвої показала, як заробляє на життя
Старша донька Віри Брежнєвої показала, як заробляє на життя

Нещодавно Софія відзначила своє 23-річчя, з чим привітала її матуся у своєму блозі та опублікувала добірку фото з різних етапів життя, різних країн та різних подій.

Також, у цьому році Софія Кіперман закінчила коледж у США та похизувалась фотографіями з випускного, де дівчинка позує на фотографію у довгій мантії та із дипломом у руках.

Молодша донька Віри Брежнєвої 14-річна Сара також не відстає від старшої сестри та у своєму блозі ділиться новими фотографіями з нових зйомок – дівчинка виглядає дуже елегантно. Тож, обидві красуні співачки знаходяться себе у моделінгу та поки розвиваються у цих сферах.

Популярне

Схожі статті

Де сьогодні Віктор Андрієнко, український батько “Шоу довгоносиків”: він тривалий час працював на росіян

Сьогодні Віктор Андрієнко — це не просто актор, а людина, яка пройшла складний шлях, залишившись улюбленцем глядачів різних поколінь — як тих, хто пам'ятає "Шоу довгоносиків", так і молоді.

Павло Зібров з нагоди 30-ї річниці ніжно та романтично звернувся до коханої жінки: “Наші долі повінчані”

Як відомо, шлюби укладаються на небесах. Для когось ця фраза є досить банальною, заїждженою, тільки не для родини Марини та Павла Зібрових, які днями відсвяткували круглу дату свого вінчання.

Класика, що пережила час! Популярний рецепт свекруха привезла з Іспанії і здивувала: хек у зеленому соусі

Серед багатого кулінарного спадку Іспанії є страви, які підкорили серця гурманів по всьому світу. Однією з таких є хек в ароматному зеленому соусі.