Хореограф Євген Кот став батьком вперше: Наталія Татарінцева народила немовля і показала перші фото малечі

Євген Кот та Наталя Татарінцева поділились у своїх соцмережах, що нарешті стали батьками – молодята розповіли, який в них був час очікування крихітки та хто в них народився.

Хореограф Євген Кот та його дружина Наталья Татарінцева повідомили у своєму блозі, що вчора – 10 липня, стали вперше батьками. Наталя народила Євгену дівчинку 0 12:12. Щасливі батьки на відео тримають новонароджену донечку на руках, їх зір прикований до неї.

Батько настільки щасливий, що не може втримати своїх емоцій. Як коментує Євген у своєму блозі:

“Мені здається я ще не був водночас таким зібраним та водночас ніжним і м’яким”.

Євген Кот та Наталія Татарінцева стали батьками
Євген Кот та Наталія Татарінцева стали батьками

У своєму блозі Євген та Наталья публікують зворушливе відео, на якому маленька родина разом. Хореограф подякував дружині за маленьку дитину:

“В цьому світі на одну красуню стало більше!”

А Наталья у своїх сторіс показує, як її мрія нарешті здійснилась та ранок починається з того, як вона бачить поруч із собою чоловіка з маленькою дитиною.

Євген Кот та Наталія Татарінцева стали батьками
Євген Кот та Наталія Татарінцева стали батьками

У своїх сторіс Наталя розповіла, як в неї все відбувалось.

“Все почалося з тієї самої кукурудзи, коли я думала, що в мене тренувальні перейми, а Євген наголошував на тому, що треба їхати в лікарню”.

На відео дівчини щасливий хореограф, який дуже очікує зустрічі зі своєю дитиною та просто не може вже чекати – швидко збирає валізи та вирушає у пологовий під музику, із радісним настроєм та посмішками на обличчі.

Євген Кот та Наталія Татарінцева стали батьками
Євген Кот та Наталія Татарінцева стали батьками

Як виявилось, Євген дійсно мав рацію, що вже час вирушати до пологового, бо у Наталі відійшли води вже одразу в лікарні, як вони приїхали.

Після цього пару одразу перевели до дородової палати та почався тривалий час очікування пологів. Перейми у Наталії очікували всю ніч та весь ранок, у пологовій кімнаті, за словами Наталі, вони з Євгеном пробули 14 годин. На що дівчина коментує, що це виявилось достатньо важким процесом.

Євген Кот та Наталія Татарінцева стали батьками
Євген Кот та Наталія Татарінцева стали батьками

На фото та відео Наталя показує сам процес їх очікування – як вони їхали у машині щасливі та радісні, де Євген коментує, що вже давно готовий зустрітися із донечкою, як вони знаходились у пологовому всю ніч – Євген спав на диванчику поруч із дружиною.

І ось нарешті довгоочікувана зустріч із крихіткою – її перші фото та перші сімейні спогади.

Популярне

Схожі статті

Стало відомо, хто придумав загадковий образ Клавдії Петрівни: автор любить українську літературу

Іноді несподіваним чином пізнаєш для себе щось нове. Як от образ загадкової Клавдії Петрівни, під псевдонім якої тривалий час успішно виступала Соломія Опришко.

Хто наразі став талісманом Тоні Матвієнко: сивочолий Мірзоян спостерігає за романом з Романом своєї дружини

Світ шоу-бізнесу завжди потребує сенсацій, і життя зірок неминуче опиняється під прицілом журналістів та фанатів. Кожен крок, погляд чи навіть випадкова зустріч можуть перетворитися на гарячу новину.

Шукала простий рецепт смачної здоби. Знайшла, спробувала, оцінила на всі 100: рогалики з яблуками у духовці

Часто хочеться напекти здобних смаколиків, але не всі рецепти здоби ідеальні. Сьогодні пропонуємо вам приготувати яблучні рогалики з тіста, яке вам точно сподобається.