facebook

Хореограф Євген Кот став батьком вперше: Наталія Татарінцева народила немовля і показала перші фото малечі

Євген Кот та Наталя Татарінцева поділились у своїх соцмережах, що нарешті стали батьками – молодята розповіли, який в них був час очікування крихітки та хто в них народився.

Хореограф Євген Кот та його дружина Наталья Татарінцева повідомили у своєму блозі, що вчора – 10 липня, стали вперше батьками. Наталя народила Євгену дівчинку 0 12:12. Щасливі батьки на відео тримають новонароджену донечку на руках, їх зір прикований до неї.

Батько настільки щасливий, що не може втримати своїх емоцій. Як коментує Євген у своєму блозі:

“Мені здається я ще не був водночас таким зібраним та водночас ніжним і м’яким”.

Євген Кот та Наталія Татарінцева стали батьками
Євген Кот та Наталія Татарінцева стали батьками

У своєму блозі Євген та Наталья публікують зворушливе відео, на якому маленька родина разом. Хореограф подякував дружині за маленьку дитину:

“В цьому світі на одну красуню стало більше!”

А Наталья у своїх сторіс показує, як її мрія нарешті здійснилась та ранок починається з того, як вона бачить поруч із собою чоловіка з маленькою дитиною.

Євген Кот та Наталія Татарінцева стали батьками
Євген Кот та Наталія Татарінцева стали батьками

У своїх сторіс Наталя розповіла, як в неї все відбувалось.

“Все почалося з тієї самої кукурудзи, коли я думала, що в мене тренувальні перейми, а Євген наголошував на тому, що треба їхати в лікарню”.

На відео дівчини щасливий хореограф, який дуже очікує зустрічі зі своєю дитиною та просто не може вже чекати – швидко збирає валізи та вирушає у пологовий під музику, із радісним настроєм та посмішками на обличчі.

Євген Кот та Наталія Татарінцева стали батьками
Євген Кот та Наталія Татарінцева стали батьками

Як виявилось, Євген дійсно мав рацію, що вже час вирушати до пологового, бо у Наталі відійшли води вже одразу в лікарні, як вони приїхали.

Після цього пару одразу перевели до дородової палати та почався тривалий час очікування пологів. Перейми у Наталії очікували всю ніч та весь ранок, у пологовій кімнаті, за словами Наталі, вони з Євгеном пробули 14 годин. На що дівчина коментує, що це виявилось достатньо важким процесом.

Євген Кот та Наталія Татарінцева стали батьками
Євген Кот та Наталія Татарінцева стали батьками

На фото та відео Наталя показує сам процес їх очікування – як вони їхали у машині щасливі та радісні, де Євген коментує, що вже давно готовий зустрітися із донечкою, як вони знаходились у пологовому всю ніч – Євген спав на диванчику поруч із дружиною.

І ось нарешті довгоочікувана зустріч із крихіткою – її перші фото та перші сімейні спогади.

Популярне

Схожі статті

Святослав Вакарчук у порваному светрі подякував за 5 концертів, 2 з яких було зірвано: ось таке неподобство

Гурт "Океан Ельзи" відіграв 5 концертів поспіль у Палаці Спорту з нагоди 30-річчя. Щоразу зал забитий ущерть. Святослав Вакарчук подякував усім присутнім на дійстві, попри непорозуміння, що виникли.

“З візою сталися проблеми”: донька Олі Полякової 19-річна Маша так і не поїхала до Америки на навчання

У 2022 році Оля Полякова хвалилася, що старша донька Маша навчатиметься у музичному коледжі в Англії. Згодом говорила, що дівчина перевелася до американського Берклі. Де вона насправді?

Одні просять, щоб було що випити, інші – коней: що є у райдері Полякової, Каменських та інших артистів

Кожен артист висуває певні вимоги до організаторів концерту, куди їх запрошують. Ці вимоги називаються райдер. Окрім звичайних речей деякі артисти замовляють щось дійсно неординарне.

Дружина Романа Сасанчина, який переміг у “Голосі країни 10”, виплеснула свої емоції: “Дикий істеричний плач”

За родинним життям Романа Сасанчина стежить чимало людей після того, як молодик здобув перемогу в "Голосі країни". Дружина Іванна теж частенько виходить на зв'язок, розповідаючи про власні проблеми.

“Квартет вкупі”: Юрій Горбунов і Катерина Осадча замилували мережу цим фото. Дітки схожі, як 2 краплі води

Знаменитий український телеведучий Юрій Горбунов замилував мережу світлиною з родиною у повному складі. Ведучий не часто ділиться особистим життям, тому фото викликало безліч відгуків у мережі.

Зірка “Дизель Шоу” Яна Глущенко згадала жінку, за якою плакала вся країна: Марини Поплавської немає 6 років

20 жовтня 2018 року назавжди стало для акторів "Дизель Шоу" чорним днем. Адже саме тоді водій автобуса, в якому поверталися з гастролей, не впорався з керуванням. Підсумок став трагічним.