І боб-каре “Клеопатри”, і кучері від мами: Настя Каменських стала жінкою, якій пасують всі трендові зачіски

Відома українська співачка Настя Каменських вирішила зробити експеримент зі своєю зовнішністю. Знаменитість продемонструвала, як виглядає з новою зачіскою.

Настя Каменських, відома українська співачка, прославилась не лише своїми піснями та виступами на сцені, але й ефектною зовнішністю. Знаменитість має привабливі та ніжні риси, які у поєднанні з чорним волоссям і смаглявою шкірою створюють неймовірний образ.

За часи своєї популярності відома артистка не один раз експериментувала зі своєю зовнішністю. Так, наприклад, Настя Каменських багато разів змінювала зачіску. Рідне волосся вона чіпала рідко, але навіть з перукою можна було помітити, що їй пасує будь-який варіант.

Настя Каменських змінила зачіску

Так, наприклад, одного разу артистка вирішила приміряти популярну протягом декількох сезонів поспіль коротку зачіску. Відома співачка Настя Каменських скористалась перукою, аби створити сценічний образ для виступу.

Українська співачка Настя Каменських продемонструвала, як їй пасує будь-яка зачіска
Українська співачка Настя Каменських продемонструвала, як їй пасує будь-яка зачіска

Шанувальники артистки вподобали її експерименти із зовнішністю та оцінили зміни у зірці. Настя Каменських зібрала чимало компліментів, коли вирішила приміряти таку доволі сміливу зачіску. Її образ вийшов по-хорошому зухвалим і сміливим, а аксесуари тільки підкреслили характер амплуа.

Разом із тим, варто зазначити, що артистці пасує і її натуральне волосся. Від природи Настя Каменських має дуже кучеряву шевелюру. Правильний догляд і професійна укладка допомогли знаменитості створити ідеальну зачіску.

Українська співачка Настя Каменських продемонструвала, як їй пасує будь-яка зачіска
Українська співачка Настя Каменських продемонструвала, як їй пасує будь-яка зачіска

На багатьох концертах знаменитість обігрує свої сценічні образи так, аби не довелось робити ніяких маніпуляцій із рідних волоссям. Настя Каменських полюбляє свої кучері та не прагне від них позбутись.

Популярне

Схожі статті

Стало відомо, хто придумав загадковий образ Клавдії Петрівни: автор любить українську літературу

Іноді несподіваним чином пізнаєш для себе щось нове. Як от образ загадкової Клавдії Петрівни, під псевдонім якої тривалий час успішно виступала Соломія Опришко.

Хто наразі став талісманом Тоні Матвієнко: сивочолий Мірзоян спостерігає за романом з Романом своєї дружини

Світ шоу-бізнесу завжди потребує сенсацій, і життя зірок неминуче опиняється під прицілом журналістів та фанатів. Кожен крок, погляд чи навіть випадкова зустріч можуть перетворитися на гарячу новину.

Шукала простий рецепт смачної здоби. Знайшла, спробувала, оцінила на всі 100: рогалики з яблуками у духовці

Часто хочеться напекти здобних смаколиків, але не всі рецепти здоби ідеальні. Сьогодні пропонуємо вам приготувати яблучні рогалики з тіста, яке вам точно сподобається.