facebook

Вік – не вирок? 55-річна Надія Матвєєва показала свого нового молодого бойфренда – годиться йому в матері

Відома українська телеведуча Надія Матвєєва ретельно приховує свого молодого бойфренда від публіки. Та нещодавно жінка все ж показала спільне фото з коханим.

Ведуча програми “Все буде добре” Надія Матвєєва була двічі одруженою та має 27-річного сина. Втім, і перший і другий шлюб жінки розпався.

Зараз Надія Матвєєва будує нові стосунки з чоловіком, який молодший за неї аж на 20 років. Вони разом вже понад 2 роки і, очевидно, їхні відносини досить серйозні.

Матвєєва неодноразово говорила про свого коханого в інтерв’ю та жодного разу не виходила з ним на публіку і не називала його ім’я. Надія опублікувала лише одне спільне з бойфрендом та навіть на ньому не видно обличчя чоловіка.

55-річна Надія Матвєєва показала молодшого на 20 років бойфренда
55-річна Надія Матвєєва показала молодшого на 20 років бойфренда

Та дивлячись на фото видно, що коханий Матвєєвої – молодий і привабливий чоловік міцної статури. Він має чорне волосся та густу бороду.

Сама Надія Матвєєва відмовляється розповідати про свого обранця. Жінка зазначає, що саме він не хоче публічності в їхніх стосунках і проти, аби вона говорила про нього журналістам на телебачені.

При цьому ведуча “Все буде добре” зізнається, що відчуває себе щасливою поруч з молодиком. Жінка не приховує, що багато років поспіль стосунки з молодшими чоловіками для неї були табу. Вона і уявити не могла, що колись матиме відносини з молодшим на 20 років чоловіком. Та після того, як молодик почав проявляти до неї увагу і жінка відчула, що має до нього потяг, Матвєєва вирішила переглянути свої упередження.

55-річна Надія Матвєєва показала молодшого на 20 років бойфренда

Через стосунки з молодим чоловіком телеведуча навіть посварилася зі своєю мамою, адже та її не підтримала. Та зараз Матвєєва запевняє, що зробила правильний вибір, коли обрала кохання.

Робити їй пропозицію руки та серця молодий чоловік не поспішає, та сама Надія запевняє, що її це зовсім не хвилює, її повністю влаштовують цивільні відносини.

Популярне

Схожі статті

Я у захваті від вигляду та смаку цієї випічки: домашнє печиво “Крила янгола” цілком виправдовує свою назву

Печиво "Крила янгола" — це легкий, ніжний і повітряний десерт, що нагадує повітряні крила. Завдяки своїй хрусткій скоринці та м'якому безе всередині, печиво стає чудовим доповненням до чаю або кави.

Святослав Вакарчук показав свою доньку Діану: дівчина отримала все найкраще від свого зіркового тата (ФОТО)

У відомого українського артиста Святослава Вакарчука підростає двоє маленьких дітей. Втім, є у знаменитості і старша спадкоємиця від першого шлюбу.

Тіні Кароль пригадали давнє минуле: здивовані, що за цю пісню поп-діві не соромно. Мабуть, забула про неї

У сучасному світі, де інтернет є всемогутнім архіваріусом минулого, витягнути щось з небуття – справа одного кліку. Тут не допоможуть ні нові досягнення, ні свіжа репутація.