“Як дівчинка”: 75-річна Алла Пугачова вийшла на публіку у модному одязі разом зі своїми маленькими дітьми

Примадонна Алла Пугачова на відпочинку показалась у стильному одязі – зірку випадково знімав прохожий, який поділився свіжим відео артистки у соцмережах.

Алла Пугачова разом зі своїм чоловіком Максимом Галкіним та рідними дітьми – Ліза та Гаррі, вже декілька років живуть в Ізраїлі та не повертаються на батьківщину. Самі зірки на публіці крайнє рідко з’являються, хоча Галкін у своєму блозі публікує нові фото та відео. А от сама легенда – Пугачова, останнім часом, з’являється дуже мало.

75-річна Алла була помічена в іншій країні – Латвії, на відпочинку в курортному місці Юрмалі. Зірка щороку приїздить саме туди, бо їй дуже підходить клімат за станом здоров’я.

На відео Алла Борисівна виглядає дуже добре у свої 75 років – випадковий прохожий вирішив зняти зі сторони, як Примадонна, в компанії своїх маленьких дітей – Лізи та Гаррі, гуляє містом та відпочиває на курорті.

Зірка одягнута у стильний спортивний костюм білого кольору, має орнамент на футболці, спортивні кросівки в тон до костюма, макіяж та захисні сонячні окуляри – все виглядає гармонічно, стильно та молодіжно. Тож, у своєму віці Алла Борисівна віддає перевагу йти вперед на зустріч новому – навіть в стилі одягу.

Алла Пугачова опинилась на публіці у модному одязі
Алла Пугачова опинилась на публіці у модному одязі

Прихильники помітили, що зірка тримається впевнено для свого віку у буденний день та дійсно має добрий вигляд. Про це написали у коментарях та зазначили, що старість – привілея, яка дана не всім. Тим паче у такому доброму стані.

Співачку підтримали прихильники та зазначили, що всім би так виглядати при такому поважному віці:

“Супер жінка, всім би у її поважному віці так виглядати”

“Красотка!”

“Зірка наша, бриліант, обожнюємо вас”

Артистка тримається бадьоро та хоч і трохи не впевнений крок має, але для свого віку зірка тримається на великому рівні, ще й виховує двох діточок, з якими регулярно проводить час разом.

Нещодавно Максим Галкін святкував свій день народження та показав свіжі фото родини – де Алла чудово виглядає, на її обличчі навіть зморшок майже не видно. Тож, велика акторка намагається відповідати своєму молодому чоловікові.

Популярне

Схожі статті

Стало відомо, хто придумав загадковий образ Клавдії Петрівни: автор любить українську літературу

Іноді несподіваним чином пізнаєш для себе щось нове. Як от образ загадкової Клавдії Петрівни, під псевдонім якої тривалий час успішно виступала Соломія Опришко.

Хто наразі став талісманом Тоні Матвієнко: сивочолий Мірзоян спостерігає за романом з Романом своєї дружини

Світ шоу-бізнесу завжди потребує сенсацій, і життя зірок неминуче опиняється під прицілом журналістів та фанатів. Кожен крок, погляд чи навіть випадкова зустріч можуть перетворитися на гарячу новину.

Шукала простий рецепт смачної здоби. Знайшла, спробувала, оцінила на всі 100: рогалики з яблуками у духовці

Часто хочеться напекти здобних смаколиків, але не всі рецепти здоби ідеальні. Сьогодні пропонуємо вам приготувати яблучні рогалики з тіста, яке вам точно сподобається.