“Народити четверо дітей – не поле перейти”: Валентина Хамайко, Марина Порошенко, Алла Зіневич спромоглися

Багатодітні чоловіки можуть мати малечу від різних жінок, але якщо мама-героїня сама народжує по четверо – це привід для захоплення. Серед знаменитостей теж є подібні матусі.

Валентина Хамайко

Телеведуча прожила з банкіром, а нині військовим Андрієм Оністратом 18 років. За цей час жінка подарувала чоловіку чотирьох нащадків: найстаршій Соломії нині 15 років, найменшому Андрійку лише 5. Є ще 13-річний Михайлик та 10-річна Мирослава.

Знаменитості, що народили четверо дітей

За 10 років спільного життя пара обвінчалася. Цьогоріч 4 липня вони врешті одружилися офіційно. Річ у тім, що Андрій вирішив повернутися до війська, тож Валентина сама відвела його до РАЦСу, де вони подали заяву, а розписалися наступного дня. Старший син Оністрата від інших стосунків Остап загинув під Вугледаром.

Марина Порошенко

Дружина 5-го президента України свого часу подарувала коханому чоловіку чотирьох дітей. Марина з Петром познайомилися ще за студентських років у 1983 році. За рік побралися. А у 1985-му стали батьками первістка Олексія.

Знаменитості, що народили четверо дітей

Коли сину було 7 років, у нього з’явилися відразу дві сестрички-близнючки Євгенія та Олександра. А за рік родина поповнилася ще й наймолодшим хлопчиком Михайликом. Нині Марина та Петро Порошенки вже бабуся та дідусь. Мають двох онуків – 10-річного Петра та 8-річну Єлизавету.

Алла Зіневич

Жінка стала не першою дружиною Сергія Тігіпка. Натомість подарувала коханому чоловіку найбільше дітей – четверо. Від першого шлюбу в банкіра є донька. У другому народилися троє дітлахів – двоє синів та дівчинка, але Алла встановила рекорд.

Знаменитості, що народили четверо дітей

1 червня третя дружина Тігіпка стала мамою вчетверте. Це її перша донька, яку батьки назвали Юліанною. Троє старших дітей – хлопчики Сергій Станіслав, Олександр. Народжувати їх Зіневич почала, коли пан Сергій ще перебував у шлюбі з Вікторією.

Популярне

Схожі статті

“Як дороге вино – з віком стають лише гарнішими”: Ротару, Білозір, Кудлай довели, що старості не існує

Одні, діставшись пенсійного віку, крехтять і весь час скаржаться на здоров'я, а інші на болячки не зважають. Ротару, Білозір, Кудлай саме з тієї категорії, що з роками не старішають, а навпаки.

А для Віктора Павліка вона королева: 30-річна Катерина Репяхова досі має “неідеальне тіло” після пластики

Тоді як старший на 28 років за дружину Віктор Павлік вважає Катю Репяхову ідеальною красунею, блогерка вирішила продемонструвати свої невдалі ракурси. Краще б вона цього не робила!

Довге волосся та стрункий стан: Святослав Вакарчук пригадав, як виглядала його мати 49 років тому й сьогодні

Відомий український артист за роки свого життя встиг прославитись на всю країну. Як виглядає найголовніша жінка в його житті, яка народила та виховала зірку?