Памʼятаєте чоловіка Насті Каменських Потапа? Ви ахнете, побачивши, як він змінився після життя поза Україною

Потап прославився на всю країну багато років тому. Нині артист живе далеко за межами країни, а його зовнішній вигляд помітно змінився у порівнянні з кількома років тому.

Відомий український артист і продюсер Олексій Потапенко, вже не перший рік має велику популярність серед своїх шанувальників. Підтримувати гучне ім’я знаменитості допомагає не лише його творчість, але й деякі особисті рішення.

Так, наприклад, після початку повномасштабної війни Потап довго перебував за межами рідної країни. Нині знаменитість будує кар’єру та налагоджує творчі зв’язки в Латинській Америці. Хоча більша частина українців критикує таке його рішення, знаменитість не зупиняється.

Як зараз виглядає Потап

З часом кожен із нас має властивість змінюватись зовнішньо. Олексій Потапенко не виключення. Чоловік відомої української співачки Насті Каменських за останні декілька років також став іншим. Риси зовнішності артиста змінились, а на його обличчі почали з’являтись свідчення дорослішання.

Де зараз живе Потап та як змінився зовнішній вигляд чоловіка Насті Каменських
Де зараз живе Потап та як змінився зовнішній вигляд чоловіка Насті Каменських

На особистій сторінці в соціальній мережі Інстаграм Потап часто ділиться кадрами та Історіями. Так, наприклад, нещодавно знаменитість показав, як виглядає у процесі роботи. Артист вирішив відпустити бороду, яка тепер стала сивою.

До того ж можна припустити, що чоловік набрав декілька кілограмів. Змінився у Потапа і стиль в одязі. Раніше він носив стриманий та однотонний одяг, а тепер віддає перевагу стильному та різнобарвному вбранню.

Де зараз живе Потап та як змінився зовнішній вигляд чоловіка Насті Каменських
Де зараз живе Потап та як змінився зовнішній вигляд чоловіка Насті Каменських

Хай там як, але сам Потап не коментує ані критику у свій бік, ані змін у зовнішності. Чоловік продовжує працювати та допомагає своїй дружині Насті Каменських розвиватись у творчому плані. Нині він сконцентрований на продюсерській діяльності.

Популярне

Схожі статті

Стало відомо, хто придумав загадковий образ Клавдії Петрівни: автор любить українську літературу

Іноді несподіваним чином пізнаєш для себе щось нове. Як от образ загадкової Клавдії Петрівни, під псевдонім якої тривалий час успішно виступала Соломія Опришко.

Хто наразі став талісманом Тоні Матвієнко: сивочолий Мірзоян спостерігає за романом з Романом своєї дружини

Світ шоу-бізнесу завжди потребує сенсацій, і життя зірок неминуче опиняється під прицілом журналістів та фанатів. Кожен крок, погляд чи навіть випадкова зустріч можуть перетворитися на гарячу новину.

Шукала простий рецепт смачної здоби. Знайшла, спробувала, оцінила на всі 100: рогалики з яблуками у духовці

Часто хочеться напекти здобних смаколиків, але не всі рецепти здоби ідеальні. Сьогодні пропонуємо вам приготувати яблучні рогалики з тіста, яке вам точно сподобається.