facebook

“Рокова помилка Руслани Писанки”: як виглядає могила актриси, її чоловік-вдівець і єдиний названий син

Завжди привітна й позитивна Руслана Писанка дуже пізно звернула увагу на власне здоров'я. Тому й залишила коханого чоловіка, названого сина й кота та пішла у засвіти.

Проблеми зі здоров’ям у Руслани Писанки почалися давно. Але вона ніколи нікому з колег не скаржилася. Навпаки намагалася усіх підтримати теплим слівцем і подарувати запал позитиву.

Що спричинило смерть Руслани Писанки

Артистка мала проблеми з ногами й частенько опиралася на милиці при ходьбі. Та коли треба було виходити на сцену, вмить забувала про біль і відкидала підпірки вбік. Їй не можна було носити підбори, а вона того фатального дня у лютому 2022-го вийшла на поклін, ще й намагалася танцювати.

Що спричинило смерть Руслани Писанки

Коли впала, Руслану відразу відвезли до лікарні з численними переломами. Згодом вона опинилася у німецькій клініці. Телефонувала чоловіку Ігорю Ісакову та заспокоювала, що пухлина в неї операбельна, й вона неодмінно одужає. Та це було не так.

За життя Писанка так багато працювала, що не знайшла часу народити дитину. Тому її названим сином став нащадок благовірного. Вона з ним перебувала у гарних стосунках. Коли хлопчик був меншеньким, то залюбки вчила його готувати.

Як виглядає могила Руслани Писанки

Брат Руслани помер від онкології у молодому віці. Допоки зірка лікувалася в Німеччині, не стало її мами. Ігор поховав тещу, яка теж померла від раку, й не знав, як сповістити дружині про тяжку втрату.

А влітку 2022 року пішла в засвіти й Руслана Писанка. Прах улюблениці мільйонів українців переправили до України. Спочатку Писанку поховали в крипті Спасо-Преображенського собору. Та згодом Ігор перепоховав дружину на Берковецькому кладовищі поряд із рідними людьми – мамою, татом і братом. Ісаков вирішив, що так буде краще.

Популярне

Схожі статті

Осінній вайб захопив Могилевську, Бабкіна, Шовковського, Матвієнко: замилували фото на тлі жовтого листя

Зірки вирішили зупинитися на мить і помилуватися красою природи. А жовтень нині радує нас золотим листям, меланхолійним настроєм та останніми погожими сонячними днями.

“Ласкавий жовтень”: Наталка Могилевська не стрималася й повалялася на зеленій травичці на очах у всіх

Наталія Могилевська погожої жовтневої днини вбралася у білі широкі штани та чорний плащ і вийшла помилуватися красою природи. Захопилася так, що навіть на зеленому пагорбі трішки повалялася на землі.

Святослав Вакарчук у порваному светрі подякував за 5 концертів, 2 з яких було зірвано: ось таке неподобство

Гурт "Океан Ельзи" відіграв 5 концертів поспіль у Палаці Спорту з нагоди 30-річчя. Щоразу зал забитий ущерть. Святослав Вакарчук подякував усім присутнім на дійстві, попри непорозуміння, що виникли.

“З візою сталися проблеми”: донька Олі Полякової 19-річна Маша так і не поїхала до Америки на навчання

У 2022 році Оля Полякова хвалилася, що старша донька Маша навчатиметься у музичному коледжі в Англії. Згодом говорила, що дівчина перевелася до американського Берклі. Де вона насправді?

Одні просять, щоб було що випити, інші – коней: що є у райдері Полякової, Каменських та інших артистів

Кожен артист висуває певні вимоги до організаторів концерту, куди їх запрошують. Ці вимоги називаються райдер. Окрім звичайних речей деякі артисти замовляють щось дійсно неординарне.

Дружина Романа Сасанчина, який переміг у “Голосі країни 10”, виплеснула свої емоції: “Дикий істеричний плач”

За родинним життям Романа Сасанчина стежить чимало людей після того, як молодик здобув перемогу в "Голосі країни". Дружина Іванна теж частенько виходить на зв'язок, розповідаючи про власні проблеми.