До і після – Сумська показала, як за 1 хвилину з акторки перетворюється на звичайну жінку і дружину Борисюка

За одну хвилину зовсім змінилась – Ольга Сумська показала фото після виступу на сцені і як за лічені хвилини вона змінила свій образ, знаходячись поруч із чоловіком.

Народна артистка Ольга Сумська зараз має театральні виступи по всій країні й показує, як швидко доводиться змінювати образи між роботою та буденністю.

На першому фото, Ольга показує свій образ після виступу в Одесі – красивий та елегантний хвіст, макіяж, костюм, намисто та сережки. У виставі “Повернення блудного батька” акторка грає одну з головних ролей – Тетяну Григорівну. Вистава проходить у жанрі комедії у багатьох міста країни.

Сумська показала, як за хвилину змінюється з акторки в звичайну жінку
Сумська показала, як за хвилину змінюється з акторки в звичайну жінку

Також, головні ролі разом із Сумською має її чоловік Віталій Борисюк, Ірина Калашникова, Світлана Орліченко, Лев Сомов, Анатолій Гнатюк, Олексій Зубков та багато інших відомих акторів України.

Вистава переносить нас у далекі 1970-ті роки, де Тетяна Григорівна зростила самостійно двох діточок. Події починаються з ювілею Тетяни, на який потрапляє колишній чоловік, який колись “пішов за хлібом та не повернувся”. Тож, поява “блудного батька” обурює жінку, головну героїню, тому що чоловіка вона не бачила цілих 17 років.

Його поява не приносить добрих справ, через це навпаки закінчилось «мирне» життя родини. Історія має заплутаний сюжет та деякі глядачі навіть порівнювали його з детективом.

Комедія несе дуже цікавий та заплутаний сюжет, у якому спостерігаєш за всіма подіями з цікавістю. А режисери запевняють, що при перегляді, кожному буде близька тема родини та кожен зможе знайти частинку себе у цій виставі.

Продюсер комедії Ілля Ноябрьов, режисер – Роман Костін.

А після виступу, Ольга Сумська знову з’являється у своєму блозі та показує, як виглядає одразу після вистави та як змінилась за лічені хвилини, опинившись поруч із коханим чоловіком. На фото – рідні люди фотографуються в обіймах один одного. Ольга вже без зачіски, макіяжу, прикрас та костюму – акторка тримає в руках великий букет квітів та щиро посміхається у камеру.

Сумська показала, як за хвилину змінюється з акторки в звичайну жінку
Сумська показала, як за хвилину змінюється з акторки в звичайну жінку

Пара разом вже 28 років, одружились вони у далекому 1996 році, про що повідомляла сама артистка на початку травня та привітала чоловіка зі святом.

Популярне

Схожі статті

Стало відомо, хто придумав загадковий образ Клавдії Петрівни: автор любить українську літературу

Іноді несподіваним чином пізнаєш для себе щось нове. Як от образ загадкової Клавдії Петрівни, під псевдонім якої тривалий час успішно виступала Соломія Опришко.

Хто наразі став талісманом Тоні Матвієнко: сивочолий Мірзоян спостерігає за романом з Романом своєї дружини

Світ шоу-бізнесу завжди потребує сенсацій, і життя зірок неминуче опиняється під прицілом журналістів та фанатів. Кожен крок, погляд чи навіть випадкова зустріч можуть перетворитися на гарячу новину.

Шукала простий рецепт смачної здоби. Знайшла, спробувала, оцінила на всі 100: рогалики з яблуками у духовці

Часто хочеться напекти здобних смаколиків, але не всі рецепти здоби ідеальні. Сьогодні пропонуємо вам приготувати яблучні рогалики з тіста, яке вам точно сподобається.