“Весілля на мільйон”: чоловік Алли Пугачової Максим Галкін засвітився на українському весіллі в Італії

Весілля на мільйон для українських молодят провели Максим Галкін та Дмитро Монатік. Українці відреагували на пишне весілля та показали своє обурення.

Російський гуморист Максим Галкін, який із самого початку повномасштабного вторгнення показав свою позицію та виїхав до Ізраїля разом з дружиною Аллою Пугачової та своїми дітьми, тепер виступає на українських заходах на одній сцені з Монатіком.

Українська пара з Києва вирішила яскраво відсвяткувати головний день у своєму житті та провести весілля гучно за кордоном. Молодята проводили свято в Італії, на відомому острові Комо – “Вілла Балбіано”. Ходять чутки, що маєток належить російським бізнесменам.

Гуморист Максим Галкін провів українське весілля в Італії
Гуморист Максим Галкін провів українське весілля в Італії

Оренда маєтку коштує понад 130 тис. євро на місяць, а на добу – 19 тис. євро. Подружжя мало велику програму для проведення весілля, запрошених гостей Максима Галкіна, як тамаду, та Дмитра Монатіка.

Самі зірки не публікували жодної інформації про свою участь, але у мережі вже ширяться фото і відео з виступами відомих особистостей.

Співак Дмитро Монатік провів українське весілля в Італії
Співак Дмитро Монатік провів українське весілля в Італії

Сам Максим Галкін проводив весілля російської мовою, але заспівав декілька легендарних українських пісень “Смерека”, “Золото Карпат”, “Одна калина”. Комік розважав гостей не лише піснями, а й скоромовками та анекдотами.

Український співак Монатік вже з’явився під кінець вечора та виконав свої відомі пісні. Нещодавно співак почав українізувати свої пісні, які із самого початку були написані українською та переспівав їх на солов’їну. А на самому заході лунали версії пісень як українські, так і російські.

Російську аудиторію обурила участь коміка Галкіна та спів українських пісень, а українську обурили надмірні затратити і “показуха” зі сторони молодят, які під час війни можуть собі дозволити весілля на мільйон.

Гуморист Максим Галкін провів українське весілля в Італії
Гуморист Максим Галкін провів українське весілля в Італії

Сама ж наречена публікує фото і відео з весілля та хизується коштовним бранням від українських брендів, яке сягає ціни у тисячах євро. Виступ відомих зірок теж обійшовся парі у круглі суми, проведення весілля від Галкіна – понад 100 тис. євро, а виступ Монатіка – 20 тис. євро.

Українські ЗМІ разом нарахували суму, яку витратили кияни на весілля – понад мільйона євро.

Гуморист Максим Галкін провів українське весілля в Італії
Гуморист Максим Галкін провів українське весілля в Італії

Сама наречена Ангеліна публікує фото та відео із тисячами свіжих квітів, як вона мріяла та дякує своєму нареченому за щасливий день, про який вона мріяла: “Колись я мріяти не могла про такий день, а сьогодні це реальність”.

Популярне

Схожі статті

Стало відомо, хто придумав загадковий образ Клавдії Петрівни: автор любить українську літературу

Іноді несподіваним чином пізнаєш для себе щось нове. Як от образ загадкової Клавдії Петрівни, під псевдонім якої тривалий час успішно виступала Соломія Опришко.

Хто наразі став талісманом Тоні Матвієнко: сивочолий Мірзоян спостерігає за романом з Романом своєї дружини

Світ шоу-бізнесу завжди потребує сенсацій, і життя зірок неминуче опиняється під прицілом журналістів та фанатів. Кожен крок, погляд чи навіть випадкова зустріч можуть перетворитися на гарячу новину.

Шукала простий рецепт смачної здоби. Знайшла, спробувала, оцінила на всі 100: рогалики з яблуками у духовці

Часто хочеться напекти здобних смаколиків, але не всі рецепти здоби ідеальні. Сьогодні пропонуємо вам приготувати яблучні рогалики з тіста, яке вам точно сподобається.