Хореограф Євген Кот показав перші фото новонародженої доньки та нарешті розсекретив ім’я крихітки: “До сліз”

Зіркова пара розсекретила ім'я новонародженої донечки: Євген Кот показав у своєму блозі обличчя крихітку, яку народила для нього Наталя Татарінцева.

Український хореограф Євген Кот днями тому став вперше батьком – Наталія Татарінцева народила дівчинку у київському пологовому Лелека. Молода пара на наступний день одразу опублікувала відео з маленькою дитинкою, але не показали малюка ближче. Ім’я малечі трималось у секреті і Євген пообіцяв розповісти на днях, як звати нову красуню в їх сім’ї.

Дружина хореографа у своєму блозі розповідала який був в них шлях до пологового, як вони чекали всю ніч на самі пологи та як почуває себе після всього. Як виявилось, у Наталії був кесарив розчин і тепер дружина хореографа показує, як прийняти себе та відновити свій стан.

Маленька донечка народилась 10 липня, її назвали Леліта, скорочено Леля, про що повідомили батьки у своєму блозі.

“Ми вітаємо тебе у нашому недосконалому світі”.

Родина вже виписалась з пологового та перебуває вдома три дні. Євген розповідав, що першу ніч вони ледь витримали, але порадившись з експертами на наступний день, друга та третя ніч стали набагато легшими.

Євген Кот показав фото доньки та розсекретив ім'я
Євген Кот показав фото доньки та розсекретив ім’я

Сама Наталя розказує, як вже проводила прямий ефір разом із донечкою, бо маленька зголодніла, а робочий процес не можна було перервати. На що аудиторія відреагувала із розуміння, натхненням та мотивацією. Як для жінки, якій пару днів тому зробили кесарив,

Наталя дуже добре тримається та має гарний вигляд. Дівчина не засмучується через новий великий шрам та не вважає, що він був марний. Зірка отримує підтримку від шанувальників та приймає себе з новою красою.

Євген Кот показав фото доньки та розсекретив ім'я
Євген Кот показав фото доньки та розсекретив ім’я

А молодий батько хизується новими сімейними прогулянками та показує щасливе обличчя матері та сплячу малечу, з якою вони зібрались навідуватись до педіатра.

Сам Євген коментує, що в нього стан енерджайзера, запальний. Після народження дитини він тепер має не лише більшу відповідальність, а й мотивацію робити та працювати:

“Я як на наркотиках. Став супер-мега-сильним. Як халк”

Євген Кот показав фото доньки та розсекретив ім'я
Євген Кот показав фото доньки та розсекретив ім’я

Популярне

Схожі статті

Стало відомо, хто придумав загадковий образ Клавдії Петрівни: автор любить українську літературу

Іноді несподіваним чином пізнаєш для себе щось нове. Як от образ загадкової Клавдії Петрівни, під псевдонім якої тривалий час успішно виступала Соломія Опришко.

Хто наразі став талісманом Тоні Матвієнко: сивочолий Мірзоян спостерігає за романом з Романом своєї дружини

Світ шоу-бізнесу завжди потребує сенсацій, і життя зірок неминуче опиняється під прицілом журналістів та фанатів. Кожен крок, погляд чи навіть випадкова зустріч можуть перетворитися на гарячу новину.

Шукала простий рецепт смачної здоби. Знайшла, спробувала, оцінила на всі 100: рогалики з яблуками у духовці

Часто хочеться напекти здобних смаколиків, але не всі рецепти здоби ідеальні. Сьогодні пропонуємо вам приготувати яблучні рогалики з тіста, яке вам точно сподобається.