Як проводять вихідні українські зірки: Могилевська, Ребрик, Єфросиніна показали своє літо – артисти з народу

Наталя Могилевська, Лілія Ребрик, Маша Єфросиніна ті інші українські зірки показали, як проводять час на своїх вихідних та чим займаються у спекотні літні дні.

У спекотні вихідні всі прагнуть відпочинку, моря, єднання з природою та проведення часу з рідними людьми. Зірки – не виключення, відомі дівчата показали у своїх блогах, як проводять ці літні вихідні та чим займаються.

Наталя Могилевська

Жінка з великим серцем, яка всиновила двох діточок, тепер на вихідних “не вилазить” з дитячого майданчику і ділиться своїми враженнями, що відвідування дитячих зон на вихідних з молодшою донечкою – улюблена справа спекотних днів. Але скаржиться на постійні відключення світла і що через неймовірну спеку неможливо проводити багато часу на сонці.

Могилевська, Ребрик, Єфросиніна та інші зірки показали, як проводять вихідні
Могилевська та інші зірки показали, як проводять вихідні

Маша Єфросиніна

Ведуча проводить вихідні з рідною дитиною – Олександром. Матуся з сином відпочивають, разом їдять фастфуд, чим хизується Маша та показує задоволене обличчя сина. І далі вони проводять час у торговельному центрі – шопінг, де ведуча показала сина та “чоловічі страждання” під час покупок.

Могилевська, Ребрик, Єфросиніна та інші зірки показали, як проводять вихідні
Єфросиніна та інші зірки показали, як проводять вихідні

Інна Мірошниченко

Дружина Тимура Мірошниченко теж проводить час із любими дітьми. В сім’ї нещодавно сталося поповнення – подружжя всиновили дівчинку Ангеліну, і тепер кожний вечір разом в них проходить набагато веселіше.

Інна хизується у своєму блозі успіхами всиновленого сина Марселя, як він вимовив нарешті слово “бібі”, що значить машина та як він катається на самокаті старшої сестри. Зірка запевняє, що рік тому вони і не могли мріяти, що маленький хлопчик зможе нормально ходити.

Могилевська, Ребрик, Єфросиніна та інші зірки показали, як проводять вихідні
Мірошниченко та інші зірки показали, як проводять вихідні

Даша Квіткова

Відома інфлюєнсерка проводила вихідні яскраво – святкуючи третій рік від народження єдиного сина – Лева. Свято влаштували із купою кульок, виступом з мильними бульбашками. Також у програмі для розважання Леву були пошуки павуків, равликів і мурах – все, що дуже полюбляє маленька копія матусі.

Могилевська, Ребрик, Єфросиніна та інші зірки показали, як проводять вихідні
Квіткова та інші зірки показали, як проводять вихідні

Леся Нікітюк

Ведуча Нікітюк теж проводить час із найріднішими – матуся та діти її брата, яких вона давно вважає як за своїх та ставиться до них як до рідних. Зірка перебуває на Хмельниччині та насолоджується красою природи – вони бували в селі Міцівці, де знайшли оленят та павичів. Далі вони вирушили на маєток Яна Орловського та побачили всю красоту природи Хмельниччини.

Леся побувала не лише в історичному, а ще й в духовно наповненому місці. Зірка розповіла, як вона купалась у водоспаді та відчувала різні емоції, але найголовніше, що в кінці відчувала спокій та полегшення на душі.

Могилевська, Ребрик, Єфросиніна та інші зірки показали, як проводять вихідні
Нікітюк та інші зірки показали, як проводять вихідні

Лілія Ребрик

Зірка українського телебачення, в сім’ї якої теж нещодавно сталося поповнення малечі, проводить час із донькою Поліною. Дівчата купалися у басейні, що знаходиться у їх приватному будинку. Лілія хизувалась, як вміє пірнати донечка, а потім показала у своєму блозі домашній врожай вишні.

Могилевська, Ребрик, Єфросиніна та інші зірки показали, як проводять вихідні
Ребрик та інші зірки показали, як проводять вихідні

Кристина Решетник

Дружина українського ведуча, яка теж багатодітна матуся, в якої три синочки, показала, що вони проводять час у колі сім’ї та похизувалась фотографією старшого сина, який тримає у руках великий букет червоних троянд – як виявилось, це був подарунок для улюбленої бабусі. А потім молода мама показала, як зібрались дітки зі всієї родини – 5 онуків та лише одна маленька онучка, серед красенів.

Могилевська, Ребрик, Єфросиніна та інші зірки показали, як проводять вихідні
Решетник та інші зірки показали, як проводять вихідні

Популярне

Схожі статті

Стало відомо, хто придумав загадковий образ Клавдії Петрівни: автор любить українську літературу

Іноді несподіваним чином пізнаєш для себе щось нове. Як от образ загадкової Клавдії Петрівни, під псевдонім якої тривалий час успішно виступала Соломія Опришко.

Хто наразі став талісманом Тоні Матвієнко: сивочолий Мірзоян спостерігає за романом з Романом своєї дружини

Світ шоу-бізнесу завжди потребує сенсацій, і життя зірок неминуче опиняється під прицілом журналістів та фанатів. Кожен крок, погляд чи навіть випадкова зустріч можуть перетворитися на гарячу новину.

Шукала простий рецепт смачної здоби. Знайшла, спробувала, оцінила на всі 100: рогалики з яблуками у духовці

Часто хочеться напекти здобних смаколиків, але не всі рецепти здоби ідеальні. Сьогодні пропонуємо вам приготувати яблучні рогалики з тіста, яке вам точно сподобається.