“Пухнасті персики”: Тіна Кароль похизувалась своїми багатствами, які виросли “без ГМО” – все є на фото

Співачка Тіна Кароль продовжує збирати врожай та хизується тим, що має домашні, свіжі та корисні продукти, які не шкодять здоров'ю, фігурі та красі.

Українська співачка Тіна Кароль вже давно вражає прихильників своїм врожаєм, за якими пильно слідкує – поливає, підрізає, збирає. Раніше зірка показувала, як в неї виросли яскраві ананаси, що взагалі диво для нашої землі, бо це – більш тропічний фрукт. А зараз Кароль хизується стиглими пухнастими персиками зі свого городу, які тепер будуть потрапляти на кожен її сніданок.

Тіна Кароль займається спортом, в більшості йогою, тому для неї важливо харчування корисним для здоров’я та для фігури продуктами. А що може бути більш корисним, ніж домашні продукти, які вирощені з любов’ю?

Співачка Тіна Кароль похизувалась своїм новим врожаєм
Співачка Тіна Кароль похизувалась своїм новим врожаєм

Співачка має власний дім у Броварському районі Київської області, який було облаштовано за всіма побажаннями співачки. В неї велика територія, на якій розташований сад, розарій, город, спортивна частина та місце для відпочинку.

Як відомо, ділянку для дому подарував чоловік Тіни – Євген Огір, коли в них народилась дитина. Пара планувала разом його будувати, але через хворобу та смерть чоловіка, співачці довелося робити все самій. Тепер на території будинку є не лише дім Кароль, для неї – перший поверх. Другий поверх повністю налаштований для єдиного сина, а маленький будинок поруч – спеціально для робітників, які допомагають Тіні тримати дім у належному вигляді.

Нещодавно співачка проводила екскурсію для своєї аудиторії власним маєтком та похизувалась досягненнями у врожаї – на фото були помідори, полуниця, яблука, груші, перці, огірки. Навіть є кавун, який зірка називає домашнім Херсоном.

Співачка Тіна Кароль похизувалась своїм новим врожаєм
Співачка Тіна Кароль похизувалась своїм новим врожаєм

Масштаби огороду Кароль вражають, в неї дійсно є все – фрукти, овочі, ягоди, якими можна спокійно харчуватися протягом літа та восени. У співачки великі досягнення у цьому, які вона не приховує та навпаки лише мотивує інших людей своїм прикладом. Головне для неї правильне харчування та спосіб відволіктися та відпочити.

Популярне

Схожі статті

Стало відомо, хто придумав загадковий образ Клавдії Петрівни: автор любить українську літературу

Іноді несподіваним чином пізнаєш для себе щось нове. Як от образ загадкової Клавдії Петрівни, під псевдонім якої тривалий час успішно виступала Соломія Опришко.

Хто наразі став талісманом Тоні Матвієнко: сивочолий Мірзоян спостерігає за романом з Романом своєї дружини

Світ шоу-бізнесу завжди потребує сенсацій, і життя зірок неминуче опиняється під прицілом журналістів та фанатів. Кожен крок, погляд чи навіть випадкова зустріч можуть перетворитися на гарячу новину.

Шукала простий рецепт смачної здоби. Знайшла, спробувала, оцінила на всі 100: рогалики з яблуками у духовці

Часто хочеться напекти здобних смаколиків, але не всі рецепти здоби ідеальні. Сьогодні пропонуємо вам приготувати яблучні рогалики з тіста, яке вам точно сподобається.