“Це так”: колишній президент Україні Віктор Ющенко знайшов нове покликання – тепер він зірка соцмереж

Екс-президент України знову став зіркою соцмереж своєю участю у кліпі гумористичної пісні. "Це так" - Віктор Ющенко знову підняв перегляди відео своєю участю.

Останнім часом третій президент України Віктор Ющенко все частіше почав з’являтися на просторах інтернету. Все почалось з жартівливого відео, яке опублікував блогер тіктокер – як хлопець відмовився від вживання меду, а Ющенко дає йому ляпаса та коментує “Козаче, ти що, з дуба впав?”. Це відео зібрало лише за два дні понад двох мільйонів переглядів.

Для глядачів поява колишнього президента стала здивуванням та піднявся шквал емоцій. Тому тепер, Віктор Ющенко вже декілька разів потрапив у соціальні ролики. З політиком відео набирають мільйони переглядів.

Віктор Ющенко має свої соцмережі, але нерегулярно їх поповнює, останніми роками з’являвся лише іноді. Але коли зараз сучасні блогери зрозуміли, що колишній президент набирає перегляди та приваблює аудиторію, вирішили, що тепер його потрібно залучати до соціальних проєктів.

Після того, як Ющенко став новою зіркою ТікТоку, його днями тому запросили на допомогу у благодійному фонді.

“Це так”. Екс-президент знявся у кліпі відомого українського бойс-бенду Badstreet boys, який регулярно проводить благодійні збори на підтримку захисників України. На це раз артисти та політик об’єднались заради мети у 7 мільйонів гривень, які підуть на потреби ГУР та ССО.

У кліпі також взяли участь – відомий співак Володимир Дантес, коміки Антон Тимошенко, Василь Байдак, Олег Свища та Слава Кедра. Вона заспівали пародію на пісню Елтона Джона і британського гурту Blue Sorry Seems to Be the Hardest Word. Свій кавер група назвала “Це так”, жартівливий стиль пісні закликає людей задонатити та допомогти військовим закрити потреби.

Віктор Ющенко знову став зіркою соцмереж: Це так
Віктор Ющенко знову став зіркою соцмереж: Це так

Головною зіркою кліпа став, звісно, екс-президент, якого представили на приспіві, що всі мають об’єднатися завдяки йому та досягти спільної мети, на що Ющенко відповідає “це так, це так”, граючи на фортепіано. У словах пісні політика називають магнітом та розповідають, що ця зірка точно має привернути увагу кожного українця.

Серед тих, хто задонатить у цьому зборі понад 100 гривень, група хоче провести конкурс та одному з щасливчиків подарувати мед з пасіки самого Віктора Ющенка.

Популярне

Схожі статті

Стало відомо, хто придумав загадковий образ Клавдії Петрівни: автор любить українську літературу

Іноді несподіваним чином пізнаєш для себе щось нове. Як от образ загадкової Клавдії Петрівни, під псевдонім якої тривалий час успішно виступала Соломія Опришко.

Хто наразі став талісманом Тоні Матвієнко: сивочолий Мірзоян спостерігає за романом з Романом своєї дружини

Світ шоу-бізнесу завжди потребує сенсацій, і життя зірок неминуче опиняється під прицілом журналістів та фанатів. Кожен крок, погляд чи навіть випадкова зустріч можуть перетворитися на гарячу новину.

Шукала простий рецепт смачної здоби. Знайшла, спробувала, оцінила на всі 100: рогалики з яблуками у духовці

Часто хочеться напекти здобних смаколиків, але не всі рецепти здоби ідеальні. Сьогодні пропонуємо вам приготувати яблучні рогалики з тіста, яке вам точно сподобається.