60 років разом: історія кохання Адріано Челентано та Клаудії Морі – були на межі через службовий роман

Італійське кохання: один раз і назавжди – історія подружнього життя Адріано Челентано та Клаудії Морі, які прожили разом понад 60 років та вже мають онуків.

Історія кохання Адріано Челентано та Клаудії Морі, відомих акторів, є цікавою, складною та навіть неочікуваною. Пара разом 60 років, їх стосунки вважаються найміцнішими серед світ кіно. Але не одразу Клаудія закохалась у артиста та на початку їх стосунки мали складнощі.

Познайомилась пара на знімальному майданчику під час зйомки фільму “Якийсь дивний тип”. Але на той час, коли вперше побачились майбутні закохані, сам Адріано вже був заручний з іншою дівчиною Міленою Канту, вона була консультантом магазина парфумерії. Коли Клаудія та Адріано познайомились, дівчині було всього 19 років, а от чоловікові вже 25, що було у далекому 1963 році.

Андріано спочатку зовсім не сподобався юній дівчині, а ось сам він дуже швидко закохався та дав слово, що зможе її завоювати. Через час, на зйомках фільму, майбутня пара опинилась в одному кадрі, і через необережність Клаудії, луснула лампа, яка потрапила на обличчя Адріано.

Історія кохання Адріано Челентано та Клаудії Морі
Історія кохання Адріано Челентано та Клаудії Морі

Через цю ситуацію, Клаудія почувалась винною та після цього прийшла із вибаченнями до актора, який зміг якраз скористатися можливістю та запросити її на каву. На що дівчина все одно відповіла байдужістю та холодом.

Після закінчення зйомок фільму, шляхи майбутніх закоханих розійшлися, але невдовзі Андріано запросив Клаудію на свій концерт, де вже чекав на неї сюрприз – актор наприкінці вистави, перед всім залом зізнався, що закоханий у Клаудію Морі.

На цьому почалися стосунки між акторами і через рік вони вже одружилась. Але таємно, аби ніхто не знав – о третій годині ночі. Проте, перед самим весіллям, у Морі було зіпсовано настрій, бо краватка, яку обрав майбутній чоловік, їй взагалі не сподобалось, а сукня нареченої була надто коротка, що теж не задовільнило дівчину.

Пара разом народила трьох дітей, Морі пожертвувала своєю кар’єрою заради сім’ї. Дівчина покинула кар’єру акторки та стала продюсером свого чоловіка.

Історія кохання Адріано Челентано та Клаудії Морі
Історія кохання Адріано Челентано та Клаудії Морі

Через 15 років подружнього життя, Адріано зрадив Морі з акторкою, яка була його напарницею на зйомках. На що Клаудія спочатку забрала речі та дітей і покинула сім’ю, але через час, після вибачення чоловіка, вона змогла його простити та продовжити жити разом.

Зараз пара живе разом, у передмісті Мілана, у приватному будинку та уникає публічних виступів та гучних вечірок.

Популярне

Схожі статті

Стало відомо, хто придумав загадковий образ Клавдії Петрівни: автор любить українську літературу

Іноді несподіваним чином пізнаєш для себе щось нове. Як от образ загадкової Клавдії Петрівни, під псевдонім якої тривалий час успішно виступала Соломія Опришко.

Хто наразі став талісманом Тоні Матвієнко: сивочолий Мірзоян спостерігає за романом з Романом своєї дружини

Світ шоу-бізнесу завжди потребує сенсацій, і життя зірок неминуче опиняється під прицілом журналістів та фанатів. Кожен крок, погляд чи навіть випадкова зустріч можуть перетворитися на гарячу новину.

Шукала простий рецепт смачної здоби. Знайшла, спробувала, оцінила на всі 100: рогалики з яблуками у духовці

Часто хочеться напекти здобних смаколиків, але не всі рецепти здоби ідеальні. Сьогодні пропонуємо вам приготувати яблучні рогалики з тіста, яке вам точно сподобається.