facebook

У таких місцях поп-діви не народжуються: Надя Дорофєєва довго приховувала, де насправді пройшло її дитинство

Відома українська співачка приховує набагато більше таємниць, ніж вам може здаватись. Де насправді провела своє дитинство артистка та чому раніше про це не розповідала?

Надя Дорофєєва, відома українська співачка, навіть у важкі для кожного громадянина часи не зупиняється та продовжує мотивувати творчістю та власною піснею. Втім, серед благодійних концертів і записів нових хітів знаменитість знаходить час для найголовнішого – родини.

Так, наприклад, нещодавно артистка визнала: протягом довгого часу вона сумувала за рідними краями, а тому вирішила навідатись до місця, куди у дитинстві приїздила кожного року на літніх канікулах. Мова йде про село на Черкащині.

Де провела дитинство Дорофєєва

Хоча народилась майбутня українська зірка у Сімферополі, вона доволі багато подорожувала Україною. Так, частина рідних у знаменитості і досі мешкає у селі Веселий Кут, що знаходиться у Черкаській області.

Співачка Надя Дорофєєва вперше розповіла про місце, де насправді провела все своє дитинство
Співачка Надя Дорофєєва вперше розповіла про місце, де насправді провела все своє дитинство

Надя Дорофєєва пригадала, що у шкільні роки вона постійно навідувалась до бабусі з дідусем та інших родичів, які живуть там. Щойно наступали літні канікули, артистка їхала у село, де насолоджувалась спілкуванням з однолітками та спокоєм природи.

У дорослому віці вона вирішила повторити цей досвід і повернутись до села. Надя Дорофєєва продемонструвала фотографії, на яких видно, як вона насолоджується відпочинком біля річки та проводить час зі своїми рідними людьми.

Співачка Надя Дорофєєва вперше розповіла про місце, де насправді провела все своє дитинство
Співачка Надя Дорофєєва вперше розповіла про місце, де насправді провела все своє дитинство

На кожній світлині на обличчі відомої української співачки Наді Дорофєєвої можна помітити щасливу усмішку. Знаменитість, як можна зробити висновок з її настрою, була щаслива побачитись із дорогими для неї людьми та пригадати, яким було її дитинство.

Популярне

Схожі статті

Білі меблі, відкриті шафи, оранжеве крісло: Олександр Педан показав оселю, в якій виховує з дружиною сина

Олександр Педан уже 21 рік живе у шлюбі з Інною. Разом виховують доньку й сина. Цікаво, як подружжя облаштувало своє родинне гніздечко? Зазирнемо у квартиру до телеведучого.

Марічка Падалко з 1+1 зізналася, що при розлученні залишила все майно колишньому: “Більше, ніж він заробив”

Не всім відомо, що багатодітна мама Марічка Падалко мала перший шлюб, в якому за 15 років так і не народила. Натомість поступилася чоловіку майном, аби тільки розлучитися та піти до Єгора Соболєва.

Непристойно багаті: Камалія, учасниця “МастерШеф” Катя Велика і Оля Полякова – зірки, до яких липнуть гроші

Камалія, Оля Полякова та учасниця "МастерШеф" Катерина Велика неодноразово хизувалися своїми статками. Які джерела прибутку мають ці жінки і скільки вони дійсно заробляють – читайте далі.