facebook

Вік – не вирок? 58-річний Віктор Павлік показав свою молоду кохану – майже в доньки йому годиться

Віктор Павлік завжди був ще тим донжуаном. Тричі одружувався й кидав дружин. Нині одружений вчетверте. Дівчина молодша за артиста на 29 років. Погляньмо, як виглядає та, що заполонила серце чоловіка.

Віктору Павліку нині 58 років. Уперше музикант одружився у 18 років. Лідія подарувала чоловіку нащадка Олександра. Нині первісток з родиною мешкає в Америці. Зі Світланою Шикидим не одружувався. Натомість має доньку Христину.

З Лорою Созаєвою взагалі одружувався й розлучався двічі. Їхній спільний нащадок Павло помер від онкології. Коли син хворів, Віктор уже на повну котушку крутив роман зі своєю концертною директоркою Катею Репяховою.

Як виглядає четверта дружина Віктора Павліка

Попри те, що дівчина молодша за знаменитого чоловіка на 29 років, вони побралися й народили сина Михайлика. У 1921 році новина про розлучення Павліка з Ларисою стала справжнім шоком для фанів співака.

Закохані 4 роки поспіль приховували стосунки. Віктор казав, що дружину не покине, а Катя начебто погоджувалася. Артист був її кумиром з дитинства. Ще у 7 років дівчинка потрапила на концерт Павліка й закохалася.

Як виглядає четверта дружина Віктора Павліка

А у 18 років вирішила діяти рішуче. Приїхала до Миколаєва, де у Павліка був концерт, і поселилася в тому ж готелі. Отак і познайомилися. Віктор частенько заводив службові романи, і Созаєва про це знала, тому не дивувалася, коли чоловік зробив нову пасію концертною директоркою.

Лора гадала, що з часом закоханість згодом мине, але благовірний прийшов і сказав, що розлучається з нею. Павлік таємно від усіх розписався з Катрею 29 травня 2020-го. Вони були лише вдвох, бо син артиста тяжко хворів і не можна було влаштовувати гучну вечірку.

За рік четверта дружина подарувала коханому чоловіку хлопчика, якого назвали Михасем. Новоспечений татусь на той момент уже був тричі дідусем.

Популярне

Схожі статті

Білі меблі, відкриті шафи, оранжеве крісло: Олександр Педан показав оселю, в якій виховує з дружиною сина

Олександр Педан уже 21 рік живе у шлюбі з Інною. Разом виховують доньку й сина. Цікаво, як подружжя облаштувало своє родинне гніздечко? Зазирнемо у квартиру до телеведучого.

Марічка Падалко з 1+1 зізналася, що при розлученні залишила все майно колишньому: “Більше, ніж він заробив”

Не всім відомо, що багатодітна мама Марічка Падалко мала перший шлюб, в якому за 15 років так і не народила. Натомість поступилася чоловіку майном, аби тільки розлучитися та піти до Єгора Соболєва.

Непристойно багаті: Камалія, учасниця “МастерШеф” Катя Велика і Оля Полякова – зірки, до яких липнуть гроші

Камалія, Оля Полякова та учасниця "МастерШеф" Катерина Велика неодноразово хизувалися своїми статками. Які джерела прибутку мають ці жінки і скільки вони дійсно заробляють – читайте далі.