facebook

“Якщо їм трішки за 30!”: Чому холостячки Мішина, Огнєвіч, Нікітюк ніяк не знайдуть пару до душі

Звісно, шанувальники хотіли б бачити цих гарних жінок у парі. Але вони, навіть перетнувши межу в 30 років, й надалі залишаються холостячками та ніяк не зроблять свій вибір.

Ксенія Мішина

Попри наявність сина Платона, у РАЦСі відома акторка ніколи не була. Знаменитості вже 34 роки, а вона не комплексує через незаміжжя. Всі сподівалися, що Ксенія хоча б на шоу “Холостячка” обере собі гідного кандидата.

Знамениті українські холостячки, яким далеко за 30

Однак із коміком Олександром Еллертом, якого обрала Мішина, вони разом були дуже недовго. Траплялися в житті красуні й стосунки з одруженими чоловіками. Заможні робили їй пропозицію руки й серця, та вона відмовила.

Злата Огнєвіч

Кілька разів фани раділи – нарешті їхня улюблениця зустріла того єдиного, якого покохала. Та вона знову одна у свої 37 років. У “Холостячці” Злата зробила вибір на користь Андрія Задворного.

Знамениті українські холостячки, яким далеко за 30

Але той покинув співачку за півтора місяця й уже одружився. Огнєвіч характеризує свої минулі романи як “токсичні”. Бойфрендам постійно щось у ній не подобалося. Виходить, не кохали, бо тоді б не помічали недоліків.

Леся Нікітюк

35-річна ведуча лише мріє взяти участь у “Холостячці”. На жаль, виробництво 3 сезону затягується через зрозумілі обставини. А знаючи, який у Лесі гострий язичок, було б цікаво спостерігати за її діалогами з кавалерами.

Знамениті українські холостячки, яким далеко за 30

Ведуча постійно натякає на стосунки. То покаже величезний букет квітів, то каже, що її серце заполонив сусід. Нікітюк радить жінкам бути “вільними, незалежними, самостійними, як Україна”. Певно, й сама дотримується цього ж принципу.

Популярне

Схожі статті

Білі меблі, відкриті шафи, оранжеве крісло: Олександр Педан показав оселю, в якій виховує з дружиною сина

Олександр Педан уже 21 рік живе у шлюбі з Інною. Разом виховують доньку й сина. Цікаво, як подружжя облаштувало своє родинне гніздечко? Зазирнемо у квартиру до телеведучого.

Марічка Падалко з 1+1 зізналася, що при розлученні залишила все майно колишньому: “Більше, ніж він заробив”

Не всім відомо, що багатодітна мама Марічка Падалко мала перший шлюб, в якому за 15 років так і не народила. Натомість поступилася чоловіку майном, аби тільки розлучитися та піти до Єгора Соболєва.

Непристойно багаті: Камалія, учасниця “МастерШеф” Катя Велика і Оля Полякова – зірки, до яких липнуть гроші

Камалія, Оля Полякова та учасниця "МастерШеф" Катерина Велика неодноразово хизувалися своїми статками. Які джерела прибутку мають ці жінки і скільки вони дійсно заробляють – читайте далі.