“І королев краси кидають чоловіки”: пережили розлучення з коханими дружини Захура, Рибчинського, Тищенка

Здавалося б, якщо в тебе на голові корона королеви краси, то щастя неодмінно постукає у двері. Як би не так! Деякі наші титуловані красуні пережили розлучення. І корона їх від цього не врятувала.

Євген Рибчинський та Юлія

Другою дружиною поета та депутата стала Юлія. Вони побралися у 2006 році. Сім’я поповнилася трьома синами Данилом, Георгієм, Іваном. Родина деякий час мешкала в США. Коли чоловік прийняв рішення повернутися в Україну, щоб приступити до виконання обов’язків народного депутата, дружина з ним не поїхала.

Євген Рибчинський розлучився з дружиною – королевою краси

Після розлучення у 2018-му жінка часу дарма не гаяла, ставши “Міс Коннектикут 2022”. Ця перемога надала їй можливість спробувати сили в наступному етапі конкурсу, створеного для жінок, що вже перебували у шлюбі чи мають дітей, – Ms. America Pageant.

Євген Рибчинський розлучився з дружиною – королевою краси

Микола Тищенко та Ірина Журавська

Першою дружиною одіозного нардепа була титулована красуня. Родичка заступника мера Черновецького стала “Міс Україна 2008” у 18 років. Микола Тищенко не зміг встояти перед такою неземною красою.

Микола Тищенко розлучився з дружиною – королевою краси

2010-го вони побралися у клубі “Ольмека”, який належав нареченому. Та вже за рік розлучилися. Микола скаржився, що дружина не бажає дарувати йому нащадків, до того ж впливовий вітчим весь час плете інтриги.

Мохаммад Захур та Камалія

Королевою краси білявка стала вже після одруження з мільярдером. Здобула перемогу в конкурсі “Місис Всесвіт 2008”. 35-річну співачку весь час переслідували неприємності. Спочатку зникли прикраси на 3 мільйони доларів. На щастя, особу злодія швидко вирахували, а коштовності повернули.

Мохамад Захур розлучився з дружиною – королевою краси

Коли красуню знімали на мотоциклі, вона обпекла ногу від розпеченої вихлопної труби. А коли конкурсантку запросили на сцену продемонструвати таланти, вона підвелася й втямила, що у черевичку відвалився підбор. У готельному номері українка ще й отримала карнизом по голові, який раптово злетів із кріплень. Та врешті корона дісталася їй. От тільки з Захуром вони згодом усе ж розлучилися.

Мохамад Захур розлучився з дружиною – королевою краси

Популярне

Схожі статті

Стало відомо, хто придумав загадковий образ Клавдії Петрівни: автор любить українську літературу

Іноді несподіваним чином пізнаєш для себе щось нове. Як от образ загадкової Клавдії Петрівни, під псевдонім якої тривалий час успішно виступала Соломія Опришко.

Хто наразі став талісманом Тоні Матвієнко: сивочолий Мірзоян спостерігає за романом з Романом своєї дружини

Світ шоу-бізнесу завжди потребує сенсацій, і життя зірок неминуче опиняється під прицілом журналістів та фанатів. Кожен крок, погляд чи навіть випадкова зустріч можуть перетворитися на гарячу новину.

Шукала простий рецепт смачної здоби. Знайшла, спробувала, оцінила на всі 100: рогалики з яблуками у духовці

Часто хочеться напекти здобних смаколиків, але не всі рецепти здоби ідеальні. Сьогодні пропонуємо вам приготувати яблучні рогалики з тіста, яке вам точно сподобається.