Довгі локони, підбори, вишиванка за 110 тисяч грн: Юлія Тимошенко з’явилася на публіці в новому образі. Фото

Ви її точна не впізнаєте – політична діячка, яку все звикли бачити з косою на голові, вирішила змінити стиль та розпустити волосся: тепер Юлія Тимошенко виглядає зовсім інакше.

Скоріш за все більшість громадян вже почали забувати колишню претендентку на пост президентства в Україні, яка так тяжко боролась за цей статус. Проте, політична діячка вирішила нагадати про себе країні та з’явитися на публіці у новому образі, в якому ви дійсно ніколи не впізнаєте її.

Окуляри, витонченість та незмінна зачіска у вигляді коси на голові – риси політичного діяча, які ви точна зможете відрізнити та одразу зрозуміти про кого йде мова.

Але якщо це буде довге волосся з хвилястими локонами, високі підбори, обличчя без жодної зморшки та коштовна сукня від українського бренду у стилі вишиванки. А мова йде про одну й ту саму людину.

Юлія Тимошенко зʼявилась на публіці у новому образі
Юлія Тимошенко зʼявилась на публіці у новому образі

Юлія Тимошенко дуже сильно змінилась та виглядає у свої поважні 63 роки дуже добре, вона тримає планку та з’являється на публіці у вигляді на мільйон. Проте, враховуючи, що сукня коштує понад 100 тисяч гривень, її образ може дійсно бути мільйоном.

Політична діячка все також очолює політичну партію “Батьківщина” і днями тому відзначала 25-річчя існування.

Образ Юлії складається з хвилястої зачіски, як взагалі не звикла бачити її публіка, красивих білих підборах та вишуканого брання – плаття-вишиванка червоно-білого кольору від дизайнерки Юлії Магдич. На сукні український традиційні орнамент та все підкреслено білим поясом.

Юлія Тимошенко зʼявилась на публіці у новому образі
Юлія Тимошенко зʼявилась на публіці у новому образі

Як відомо, дорога сукня вже давно прикрашає політичну діячку. У своєму блозі Тимошенко вже декілька разів з’являлась прикрашена нею – коли привітала співвітчизників із Днем вишиванки та із привітаннями до Нового року.

Зараз відома політична діячка дуже мало з’являється на публіці та свої фото майже не поширює, блог Тимошенко заповнений був лише до 2022 року, а тепер фото зірки з’являються лише на інших медіапросторах.

Відомо, що Тимошенко своїми силами допомагає захисникам України та підтримує їх у донатах та фінансовій допомозі.

Юлія Тимошенко зʼявилась на публіці у новому образі
Юлія Тимошенко зʼявилась на публіці у новому образі

Популярне

Схожі статті

Стало відомо, хто придумав загадковий образ Клавдії Петрівни: автор любить українську літературу

Іноді несподіваним чином пізнаєш для себе щось нове. Як от образ загадкової Клавдії Петрівни, під псевдонім якої тривалий час успішно виступала Соломія Опришко.

Хто наразі став талісманом Тоні Матвієнко: сивочолий Мірзоян спостерігає за романом з Романом своєї дружини

Світ шоу-бізнесу завжди потребує сенсацій, і життя зірок неминуче опиняється під прицілом журналістів та фанатів. Кожен крок, погляд чи навіть випадкова зустріч можуть перетворитися на гарячу новину.

Шукала простий рецепт смачної здоби. Знайшла, спробувала, оцінила на всі 100: рогалики з яблуками у духовці

Часто хочеться напекти здобних смаколиків, але не всі рецепти здоби ідеальні. Сьогодні пропонуємо вам приготувати яблучні рогалики з тіста, яке вам точно сподобається.