facebook

Підкорили чоловіків не вмінням готувати, а іншим: Тоня Матвієнко та Олеся Бацман біля плити не паряться

Знаменитості завжди на виду у публіки – гарно вбрані й причесані. Ми частенько забуваємо, що після роботи вони повертаються додому, а там на них чекає кухня та інші домашні справи. Як пораються?

Тоня Матвієнко

Матуся не ростила з доньки білоручку, тож доводиться вдома робити все – й готувати, й прибирати, й прати. Чоловік Арсен Мірзоян теж має вправні руки, отже в дечому допомагає дружині на кухні.

Хто готує на кухні в Тоні Матвієнко та Арсена Мірзояна

Зазвичай в обов’язки дружини входять перші страви – борщ чи суп та гарніри. А от м’ясну смакоту бере на себе чоловік. Навіть перці вміє фарширувати, бо в Тоні не вистачає терпіння перекручувати м’ясо.

Хто готує на кухні в Тоні Матвієнко та Арсена Мірзояна

До ресторанів у звичайні дні не навідуються. Адже домашні страви набагато смачніші. То доводиться крутитися щодня, немов в’юн на сковорідці. Прибирання Матвієнко не любить, тому лише підтримує чистоту, а двічі на місяць приходить робітниця і доводить усе до блиску.

За 7 років, що живуть у шлюбі, Тоня з Арсеном навчилися розподіляти обов’язки. Якщо Мірзоян не залучений на концерті, то може приготувати дружині щось смачненьке на вечерю.

Олеся Бацман

Матуся ростила доньку не для того, щоб вона днювала на кухні. Тож готувати Олеся так і не навчилася. Дівчина завжди була націлена на отримання хорошої освіти та високооплачуваної роботи, а не на побут.

Хто готує на кухні в Олесі Бацман та Дмитра Гордона

Вважала, що заробляти треба стільки, щоб за неї кухонну роботу виконував хтось інший. Ще коли приїхала до Києва студенткою, Бацман могла собі підсмажити яєчню. Останні два десятиліття мова про приготування страв її руками не йде.

Хто готує на кухні в Олесі Бацман та Дмитра Гордона

В будинку Олесі та Дмитра Гордона є кухар, який виконує всі їхні кулінарні забаганки. Тож сніданку у ліжко з рук благовірної главі родини очікувати не варто. Невдовзі журналістці мине 40 років. Можна відзначити, що все, що задумала замолоду, вдалося.

Популярне

Схожі статті

Білі меблі, відкриті шафи, оранжеве крісло: Олександр Педан показав оселю, в якій виховує з дружиною сина

Олександр Педан уже 21 рік живе у шлюбі з Інною. Разом виховують доньку й сина. Цікаво, як подружжя облаштувало своє родинне гніздечко? Зазирнемо у квартиру до телеведучого.

Марічка Падалко з 1+1 зізналася, що при розлученні залишила все майно колишньому: “Більше, ніж він заробив”

Не всім відомо, що багатодітна мама Марічка Падалко мала перший шлюб, в якому за 15 років так і не народила. Натомість поступилася чоловіку майном, аби тільки розлучитися та піти до Єгора Соболєва.

Непристойно багаті: Камалія, учасниця “МастерШеф” Катя Велика і Оля Полякова – зірки, до яких липнуть гроші

Камалія, Оля Полякова та учасниця "МастерШеф" Катерина Велика неодноразово хизувалися своїми статками. Які джерела прибутку мають ці жінки і скільки вони дійсно заробляють – читайте далі.